dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Sorsolás Villanyfényes 08 ősz

II. Liga sorsolása 

Zölddel vannak azok a cellák jelölve, amikor a játékos ráér és tud jönni focizni, pirossal amikor nem. Kérlek Titeket időben jelezzétek, hogy melyik időpont rossz illetve jó!

Bitay Zsolt

György Dani

Horváth Viktor

Katona Róbert

Korpics Attila

Mácsai Szabolcs

Módos Zoltán

Nagy Márton

Orosz Gábor

Pavlics László

Brazil Gépsor

IX.25.19h 1

3-9

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

FC Titán

X.1.20h 1

6-3

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

ejakuLAZIO

X.6.21h 1

3-5

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Hooligans Diósgyőr

X.16.19h 1

1-6

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

KGST

XI.4.20h

4-3

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Tsötsök

XI.6.19h 1

4-8

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Rézkaró FC

XI.20.19h 1

3-3

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

ARC FC

XII.2.21h 1

3-3

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

FSH

XII.10.19h 1

szerda

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

KRH

XII.15.19h 1 

hétfő

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Centeam

XII.16.18h 1

kedd

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

 

 

     
Archívum
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!