dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Sorsolás Villanyfényes 08 ősz

II. Liga sorsolása 

Zölddel vannak azok a cellák jelölve, amikor a játékos ráér és tud jönni focizni, pirossal amikor nem. Kérlek Titeket időben jelezzétek, hogy melyik időpont rossz illetve jó!

Bitay Zsolt

György Dani

Horváth Viktor

Katona Róbert

Korpics Attila

Mácsai Szabolcs

Módos Zoltán

Nagy Márton

Orosz Gábor

Pavlics László

Brazil Gépsor

IX.25.19h 1

3-9

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

FC Titán

X.1.20h 1

6-3

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

ejakuLAZIO

X.6.21h 1

3-5

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Hooligans Diósgyőr

X.16.19h 1

1-6

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

KGST

XI.4.20h

4-3

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Tsötsök

XI.6.19h 1

4-8

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Rézkaró FC

XI.20.19h 1

3-3

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

ARC FC

XII.2.21h 1

3-3

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

FSH

XII.10.19h 1

szerda

?

 

 

 

?

 

 

 

 

 

KRH

XII.15.19h 1 

hétfő

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

Centeam

XII.16.18h 1

kedd

 

 

 

 

?

 

 

 

 

 

 

 

     
Archívum
     

Írásaim, Verseim, Gondolatok ~ Norina Wallace Oldala    *****    Egy párkapcsolati elemzés,összehasonlítás,segít abban, hogy harmonikus, biztonságos döntést hozzál, felelõsen és idõben!    *****    A születési horoszkóp olyan információkhoz juttat, amelyek fontosak, fejlõdésünkhöz,valamint, egészségünk megtartásához!    *****    and i know now that this world will never be enough    *****    Rendeld meg születési horoszkópod és a 3 éves ajándék elõrejelzésed, nagyon sok segítséget kaphatsz a továbbiakhoz!!!!!!    *****    Rendkívül részletes személyiség és sors analízis + 3 év elõrejelzés, diplomás asztrológustól. Rendeld meg most! Kattints    *****    "A mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod." - SZEREPJÁTÉK    *****    KONOHA.HU - Naruto és Shippuuden rajongói oldal és fanfiction. - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.HU - KONOHA.    *****    Blog, regények, hangulatok, zenék, vagyis minden, ami egy kicsit én, egy kicsit Nova-Time    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet :)    *****    Vannak ésszel megmagyarázhatatlan dolgok. Ilyen a halál, a mágia és a végzet. - FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK, mert játék az élet    *****    SKAM - SKAM France (S08) - wtFock (S05) - Druck - SKAM Italia és a többi! Folyamatosan bõvülõ magyar tartalmak! - SKAM    *****    "amit Ava Morris akar, azt Ava Morris megkapja, még holtában is"    *****    "a varázslat mindig megköveteli az árát"    *****    "Más kérdés, vajon milyen sokáig lehet mindkét végén égetni ugyanazt a gyertyát, mielõtt teljesen leég."    *****    "Az Elsõk bástyaként állnak a város lakói és az õket fenyegetõ természetfeletti csapások között."    *****    Cameron Ward, a mosoly mögött rejtõzõ ármány. Csak ne feledd: jobb, ha sosem fordítasz hátat neki. - canon karakter    *****    Üdvözlöm! Tetõ felújítás elött áll? Nem találta meg a megfelelõ szakembert? Nézze meg a weboldalam! Ács-Tetõfedõ mester    *****    THE HANDMAID'S TALE - Egy szerepjáték a Szolgálólány meséjének világában - THE HANDMAID'S TALE    *****    FRPG, különleges történetek, számtalan választható karakter, önálló cselekményszálak, lelkes csapat. Csatlakozz!