dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Villanyfényes 10 nyár
 
Csapatunk bajnoki címet szerzett a 2010-es Nyári Villanyfényes Bajnokságban!!!
 
Bár tavasszal kieső helyen végeztünk a 2. ligában a nyáron az 1. ligába kaptunk besorolást. A tavaszi rangsor alapján a 9 csapatból a Domino "csak" a 8. kiemelt volt.
Az első mérkőzésen elszenvedett kiütéses vereség (3-16) után sikerült talpra állnunk és a hátralévő mérkőzéseken 1 vereség mellé 6 győzelmet begyűjtenünk. Többek között legyőztük az első osztályú Hooligans Diósgyőrt és a Centeam-et is!
Mivel csak egy mérkőzést halasztottunk (azt sem sikerült pótolni), elsőként fejeztük be a bajnokságot. Vesztett pontok tekintetében még a Nyóc Macó és a KRH is megelőzhette volna a DK-t, sőt az első mérkőzés nagy arányú veresége miatti rosszabb gólaránnyal akár a 4. helyen is végezhettünk volna. A Centeam azonban legyőzte a KRH-t, a KGST pedig a Nyóc Macót, így egymás elleni eredménnyel (1-0) megelőztük a Hooligans Diósgyőrt és óriási meglepetésre megnyertük a ligát!
Gratula a csapatnak!
1.Liga 2010nyár
1.
Domino Kijev
8
6
-
2
44-33
18
2.
Hooligans Diósgyőr
8
6
-
2
39-26
18
3.
KRH
8
5
1
2
57-43
16
4.
Nyóc Macó
7
4
-
3
45-24
12
5.
ARC FC
6
3
2
1
37-24
11
6.
CenTeam
6
2
-
4
20-20
6
7.
KGST
5
1
1
3
16-21
4
8.
FC Real Zetor
6
1
-
5
16-44
3
9.
Egyetértés DSK
6
-
-
6
20-59
-

 

 
 
1. forduló
Domino Kijev – Nyóc Macó 3-16
G: Módos 2, Nagy M.
Állítólag jobbak voltunk...
 
2. forduló
Domino Kijev – K.G.S.T 6-2
G: György 3, Módos 2, Horváth
Az első mérkőzés után már több játékosunknak sikerült szabaddá tennie magát, így nagyobb létszámban, sok cserével sikerült visszavágni a tavaszi bajnokság első fordulójában elszenvedett vereségért. Meg kell említeni, hogy ez a K.G.S.T nem a tavasszal látott kerettel vetette bele magát a küzdelembe. A lényeg, hogy a történelmi vereség (ilyen arányban még nem szenvedtünk vereséget) után gyorsan sikerült talpra állnunk!
 
3. forduló
Domino Kijev – KRH 8-4
G: Takács 3, György, Módos, Horváth, Korpics, Makai
A Domino „kispadján” 5 (!) cserejátékos várt bevetésre, míg soros ellenfelünk éppen hogy csak ki tudott állítani 4+1 játékost. A nagy melegben ez döntőnek bizonyult.
Már az első percekben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de csak kapufákig jutottunk. A sorozatos cserékkel azonban olyan iramot diktáltunk, amit a KRH csere nélkül nem bírt, így a rengeteg kialakított helyzetből sok szép gólt rúgtunk. Örömteli Répás pályára lépése fekete-fehér mezben, Korpics 6 (!) gólpassza és Presidente üres-kapus „okos” (?) gólja! A fesztiválozók is jól teljesítettek a körülményekhez képest J
Ismét sikerült elégtételt venni egy tavaszi vereségért!
4. forduló
Domino Kijev - Egyetértés DSK 14-3 (9-1)
G: Korpics 4, Nagy 4, Bitay 2, Módos 2, Orosz, Takács
DK 1. sor: Pavlics - Orosz, Módos, Korpics, Nagy, 2. sor: Pavlics - Bitay, Farkas, György, Takács
Ismét nagy létszámmal készültünk a mérkőzésre, míg soros ellenfelünk ismét csere nélkül állt csatasorba, ami ebben a nagy melegben döntőnek bizonyult. Az Egyetértéssel is találkoztunk már tavasszal, akkor 9-6-os DK győzelem született.
Az első játékrészben hibátlanul játszott a csapat. Határozott védekezéseket gyors és pontos támadások követték. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, és szép számban sikerült is ezeket értékesíteni. Az egyérintős játékunkat (amit eddig nem sikerült játszanunk) nem tudta követni az Egyetértés. A félidőre 9-1-es (megérdemelt) előnnyel érkeztünk.
A második 25 percben (érthetetlenül) csökkentettük a tempót. Kevés mozgás és figyelmetlenség jellemezte a játékunkat, kevesebb helyzetet alakítottunk ki. Már-már mindenki a mérkőzés végét várta. A 14-3-as végeredménnyel sikerült kijavítanunk az első fordulóban becsúszott csúfos vereséget.
 
 5. forduló
Domino Kijev – Hooligans Diósgyőr 1-0 (0-0)
G: Bitay
DK: Pavlics – Bitay, György, Korpics, Nagy, csere: Orosz, Farkas, Horváth szakmai igazgató: Katona Róbert
Az ezt megelőző 3 fordulóban 2 sorral tudtuk felvenni a harcot, ezúttal kisebb létszámmal, de így is hosszabb paddal készülődtünk a Hooligans-Domino 3. felvonására. Eddig két alkalommal találkozott a két csapat. 2008 júniusában egy emlékezetes mérkőzésen 5-1-es Domino siker a III. liga megnyerését jelentette. Mivel mindkét csapat feljutott a II. ligába négy hónap múlva újra találkoztunk, és sima 6-1-es vereséget szenvedtünk.
A 2010-es nyári bajnokság I. ligájában a két csapat a tabella első két helyét foglalta el a mérkőzés előtt. A Hooligans a tőle megszokott taktikus focit játszotta. Rendre visszaállt a saját térfelére védekezni, ellentámadásokra és a jó fizikumú centerére alapozott. Gyors helyzetváltással indult a mérkőzés, aztán mindkét csapat védekezése összeállt, így távoli lövésekkel próbálkoztunk, sikertelenül. Az iramra nem lehetett panasz. Igyekeztünk sok mozgással üres területeket kialakítani a betömörülő védelem ellen, de ez a mérkőzés nem a „helyzet itt-helyzett ott” kategóriába tartozott.
A második játékrész elején egy 3 az 1 ellen szituációban György remek lövését védte óriási bravúrral a huligán kapus, az azt követő Korpics által elvégzett szögletet azonban Bitay a jobb alsóba bombázta. A bekapott gól után felpörgette játékát a Diósgyőr, több veszélyes helyzetet is kialakítottak, de nem sikerült bevenniük a DK kapuját. Az utolsó 3 percben Nagy kétszer is eldönthette volna végleg a 3 pont sorsát, de előbb egy védő rúgta ki a labdát a gólvonalról, majd ziccerben a kapus védett.
50 perces 4+1-es focinál ritka az 1-0-s végeredmény. Ezt azonban cseppet sem bánjuk, hiszen átvettük a vezetést a tabellán!
 6. forduló
Domino Kijev – ARC FC 4-7 (1-3)
G: Makai, Nagy, Módos 2
DK: Pavlics – Nagy, Módos, Takács, György, csere: Mácsai, Farkas, Horváth, Korpics, Makai
Az első félidőben hiába játszottunk fölényben, az elszorakozott helyzetek utáni kontrákból és/vagy védekezési hibákból hátrányba kerültünk. A 100. DK-s meccsét játszó Nagy Marci góljával még egyenlíteni tudtunk (1-1), mégis kétgólos hátránnyal fordultunk (1-3).
A második játékrész kapott góllal indult, kockáztattunk feljöttünk 2 gólra is, de vagy a szenzációs formában védő Arc-kapus vagy a kapufa hárított. Vége 4-7.
Harmadszor sem sikerült legyőzni az ARC FC-t. Cserélni továbbra sem tudunk és nem is szeretünk. Ez tegnap már az eredményességen is látszott. Az egymás felé tanúsított tisztelettel ez hogyan függ össze, nem részletezném. Azt is be kell vallani, hogy egy számmal kisebb mellényben is felmehettünk volna a pályára. Bajnoki esélyeink ezzel minimálisra csökkentek, de így is minden várakozást felülmúlja az eddigi szereplésünk!
 7. forduló
Domino Kijev – Real Zetor 5-0 játék nélkül
G: -
A Zetor csak 2 embert tudott felvonultatni...
 
 8. forduló
Domino Kijev – CenTeam 3-1 (2-0)
G: Mácsai, György, Makai
DK: Pavlics – György, Makai, Korpics, Mácsai, csere: Takács, Farkas, Orosz
Az első félidőben magabiztos játékkal Mácsai jól eltalált lövésével és egy gyönyörű Korpics-György összjáték után vezettünk 2-0-ra. A helyzeteinket nem sikerült megfelelő arányban értékesíteni, ezért maradtak izgalmak a második félidőre is, amit sokkal jobban kezdett a CenTeam. Feljebb tolták a védekezésüket, ezzel kissé megzavartak minket. A gondokat növelte, hogy Pavlics nagy hibája után felzárkozott az ellenfél, ami még jobban megfogta csapatunkat. Ebben a periódusban sokkal több helyzete volt ellenfelünknek, de sikerült átvészelni kapott gól nélkül a játékrész középső 10 percét. Az utolsó néhány percben újra kiegyenlítetté vált a játék. Makai óriási lövése pedig eldöntött mindent.
Sikerült behúzni az utolsó meccset is, így a tabella éléről várjuk a többi csapat elmaradt mérkőzéseinek pótlását. Számításaink szerint legrosszabb esetben 4. leszünk. Matematikai esélyünk megvan a bajnoki címre. Ehhez arra van szükség, hogy a KRH és a Nyóc Macó pontot veszítsen hátralévő mérkőzéseiken. Nagy valószínűséggel a bajnoki cím az augusztus 19-én este 20 és 21h-ra kiírt ARC FC - NyócMacó és a KRH-CenTeam mérkőzéseken dől el.
 
Szenzációs szezont zártunk! Bőven a várakozáson felül teljesített a csapat. Óriási gratuláció mindenkinek. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást!
     
Archívum
     

Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!    *****    Hozd létre a saját Istenedet és légy az Univerzum Ura! Várunk!    *****    IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | IG: @dalszovegforditasok | DALSZÖVEGFORDÍTÁSOK | @dalszovegforditasok    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Egy horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek értelmezni amit látsz, de a döntés a tiéd!    *****    Születési horoszkóp, elõrejelzés, gyermektervezés,párkapcsolati elemzés,biotérkép készítés diplomás asztrológustól.Itt!    *****    Részletes személyiség és sors analízis diplomás asztrológustól,szóban és írásban, nagyon kedvezõ áron.Ne hagyd ki! Katt!    *****    Szélessávú Honlap Debreceni ingatlanok, még több elérhetõ telefonos egyeztetés után www.simonyiingatlan.gportal.hu