dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Villanyfényes 10 nyár
 
Csapatunk bajnoki címet szerzett a 2010-es Nyári Villanyfényes Bajnokságban!!!
 
Bár tavasszal kieső helyen végeztünk a 2. ligában a nyáron az 1. ligába kaptunk besorolást. A tavaszi rangsor alapján a 9 csapatból a Domino "csak" a 8. kiemelt volt.
Az első mérkőzésen elszenvedett kiütéses vereség (3-16) után sikerült talpra állnunk és a hátralévő mérkőzéseken 1 vereség mellé 6 győzelmet begyűjtenünk. Többek között legyőztük az első osztályú Hooligans Diósgyőrt és a Centeam-et is!
Mivel csak egy mérkőzést halasztottunk (azt sem sikerült pótolni), elsőként fejeztük be a bajnokságot. Vesztett pontok tekintetében még a Nyóc Macó és a KRH is megelőzhette volna a DK-t, sőt az első mérkőzés nagy arányú veresége miatti rosszabb gólaránnyal akár a 4. helyen is végezhettünk volna. A Centeam azonban legyőzte a KRH-t, a KGST pedig a Nyóc Macót, így egymás elleni eredménnyel (1-0) megelőztük a Hooligans Diósgyőrt és óriási meglepetésre megnyertük a ligát!
Gratula a csapatnak!
1.Liga 2010nyár
1.
Domino Kijev
8
6
-
2
44-33
18
2.
Hooligans Diósgyőr
8
6
-
2
39-26
18
3.
KRH
8
5
1
2
57-43
16
4.
Nyóc Macó
7
4
-
3
45-24
12
5.
ARC FC
6
3
2
1
37-24
11
6.
CenTeam
6
2
-
4
20-20
6
7.
KGST
5
1
1
3
16-21
4
8.
FC Real Zetor
6
1
-
5
16-44
3
9.
Egyetértés DSK
6
-
-
6
20-59
-

 

 
 
1. forduló
Domino Kijev – Nyóc Macó 3-16
G: Módos 2, Nagy M.
Állítólag jobbak voltunk...
 
2. forduló
Domino Kijev – K.G.S.T 6-2
G: György 3, Módos 2, Horváth
Az első mérkőzés után már több játékosunknak sikerült szabaddá tennie magát, így nagyobb létszámban, sok cserével sikerült visszavágni a tavaszi bajnokság első fordulójában elszenvedett vereségért. Meg kell említeni, hogy ez a K.G.S.T nem a tavasszal látott kerettel vetette bele magát a küzdelembe. A lényeg, hogy a történelmi vereség (ilyen arányban még nem szenvedtünk vereséget) után gyorsan sikerült talpra állnunk!
 
3. forduló
Domino Kijev – KRH 8-4
G: Takács 3, György, Módos, Horváth, Korpics, Makai
A Domino „kispadján” 5 (!) cserejátékos várt bevetésre, míg soros ellenfelünk éppen hogy csak ki tudott állítani 4+1 játékost. A nagy melegben ez döntőnek bizonyult.
Már az első percekben magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést, de csak kapufákig jutottunk. A sorozatos cserékkel azonban olyan iramot diktáltunk, amit a KRH csere nélkül nem bírt, így a rengeteg kialakított helyzetből sok szép gólt rúgtunk. Örömteli Répás pályára lépése fekete-fehér mezben, Korpics 6 (!) gólpassza és Presidente üres-kapus „okos” (?) gólja! A fesztiválozók is jól teljesítettek a körülményekhez képest J
Ismét sikerült elégtételt venni egy tavaszi vereségért!
4. forduló
Domino Kijev - Egyetértés DSK 14-3 (9-1)
G: Korpics 4, Nagy 4, Bitay 2, Módos 2, Orosz, Takács
DK 1. sor: Pavlics - Orosz, Módos, Korpics, Nagy, 2. sor: Pavlics - Bitay, Farkas, György, Takács
Ismét nagy létszámmal készültünk a mérkőzésre, míg soros ellenfelünk ismét csere nélkül állt csatasorba, ami ebben a nagy melegben döntőnek bizonyult. Az Egyetértéssel is találkoztunk már tavasszal, akkor 9-6-os DK győzelem született.
Az első játékrészben hibátlanul játszott a csapat. Határozott védekezéseket gyors és pontos támadások követték. Rengeteg helyzetet alakítottunk ki, és szép számban sikerült is ezeket értékesíteni. Az egyérintős játékunkat (amit eddig nem sikerült játszanunk) nem tudta követni az Egyetértés. A félidőre 9-1-es (megérdemelt) előnnyel érkeztünk.
A második 25 percben (érthetetlenül) csökkentettük a tempót. Kevés mozgás és figyelmetlenség jellemezte a játékunkat, kevesebb helyzetet alakítottunk ki. Már-már mindenki a mérkőzés végét várta. A 14-3-as végeredménnyel sikerült kijavítanunk az első fordulóban becsúszott csúfos vereséget.
 
 5. forduló
Domino Kijev – Hooligans Diósgyőr 1-0 (0-0)
G: Bitay
DK: Pavlics – Bitay, György, Korpics, Nagy, csere: Orosz, Farkas, Horváth szakmai igazgató: Katona Róbert
Az ezt megelőző 3 fordulóban 2 sorral tudtuk felvenni a harcot, ezúttal kisebb létszámmal, de így is hosszabb paddal készülődtünk a Hooligans-Domino 3. felvonására. Eddig két alkalommal találkozott a két csapat. 2008 júniusában egy emlékezetes mérkőzésen 5-1-es Domino siker a III. liga megnyerését jelentette. Mivel mindkét csapat feljutott a II. ligába négy hónap múlva újra találkoztunk, és sima 6-1-es vereséget szenvedtünk.
A 2010-es nyári bajnokság I. ligájában a két csapat a tabella első két helyét foglalta el a mérkőzés előtt. A Hooligans a tőle megszokott taktikus focit játszotta. Rendre visszaállt a saját térfelére védekezni, ellentámadásokra és a jó fizikumú centerére alapozott. Gyors helyzetváltással indult a mérkőzés, aztán mindkét csapat védekezése összeállt, így távoli lövésekkel próbálkoztunk, sikertelenül. Az iramra nem lehetett panasz. Igyekeztünk sok mozgással üres területeket kialakítani a betömörülő védelem ellen, de ez a mérkőzés nem a „helyzet itt-helyzett ott” kategóriába tartozott.
A második játékrész elején egy 3 az 1 ellen szituációban György remek lövését védte óriási bravúrral a huligán kapus, az azt követő Korpics által elvégzett szögletet azonban Bitay a jobb alsóba bombázta. A bekapott gól után felpörgette játékát a Diósgyőr, több veszélyes helyzetet is kialakítottak, de nem sikerült bevenniük a DK kapuját. Az utolsó 3 percben Nagy kétszer is eldönthette volna végleg a 3 pont sorsát, de előbb egy védő rúgta ki a labdát a gólvonalról, majd ziccerben a kapus védett.
50 perces 4+1-es focinál ritka az 1-0-s végeredmény. Ezt azonban cseppet sem bánjuk, hiszen átvettük a vezetést a tabellán!
 6. forduló
Domino Kijev – ARC FC 4-7 (1-3)
G: Makai, Nagy, Módos 2
DK: Pavlics – Nagy, Módos, Takács, György, csere: Mácsai, Farkas, Horváth, Korpics, Makai
Az első félidőben hiába játszottunk fölényben, az elszorakozott helyzetek utáni kontrákból és/vagy védekezési hibákból hátrányba kerültünk. A 100. DK-s meccsét játszó Nagy Marci góljával még egyenlíteni tudtunk (1-1), mégis kétgólos hátránnyal fordultunk (1-3).
A második játékrész kapott góllal indult, kockáztattunk feljöttünk 2 gólra is, de vagy a szenzációs formában védő Arc-kapus vagy a kapufa hárított. Vége 4-7.
Harmadszor sem sikerült legyőzni az ARC FC-t. Cserélni továbbra sem tudunk és nem is szeretünk. Ez tegnap már az eredményességen is látszott. Az egymás felé tanúsított tisztelettel ez hogyan függ össze, nem részletezném. Azt is be kell vallani, hogy egy számmal kisebb mellényben is felmehettünk volna a pályára. Bajnoki esélyeink ezzel minimálisra csökkentek, de így is minden várakozást felülmúlja az eddigi szereplésünk!
 7. forduló
Domino Kijev – Real Zetor 5-0 játék nélkül
G: -
A Zetor csak 2 embert tudott felvonultatni...
 
 8. forduló
Domino Kijev – CenTeam 3-1 (2-0)
G: Mácsai, György, Makai
DK: Pavlics – György, Makai, Korpics, Mácsai, csere: Takács, Farkas, Orosz
Az első félidőben magabiztos játékkal Mácsai jól eltalált lövésével és egy gyönyörű Korpics-György összjáték után vezettünk 2-0-ra. A helyzeteinket nem sikerült megfelelő arányban értékesíteni, ezért maradtak izgalmak a második félidőre is, amit sokkal jobban kezdett a CenTeam. Feljebb tolták a védekezésüket, ezzel kissé megzavartak minket. A gondokat növelte, hogy Pavlics nagy hibája után felzárkozott az ellenfél, ami még jobban megfogta csapatunkat. Ebben a periódusban sokkal több helyzete volt ellenfelünknek, de sikerült átvészelni kapott gól nélkül a játékrész középső 10 percét. Az utolsó néhány percben újra kiegyenlítetté vált a játék. Makai óriási lövése pedig eldöntött mindent.
Sikerült behúzni az utolsó meccset is, így a tabella éléről várjuk a többi csapat elmaradt mérkőzéseinek pótlását. Számításaink szerint legrosszabb esetben 4. leszünk. Matematikai esélyünk megvan a bajnoki címre. Ehhez arra van szükség, hogy a KRH és a Nyóc Macó pontot veszítsen hátralévő mérkőzéseiken. Nagy valószínűséggel a bajnoki cím az augusztus 19-én este 20 és 21h-ra kiírt ARC FC - NyócMacó és a KRH-CenTeam mérkőzéseken dől el.
 
Szenzációs szezont zártunk! Bőven a várakozáson felül teljesített a csapat. Óriási gratuláció mindenkinek. Köszönjük szurkolóinknak a biztatást!
     
Archívum
     

Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE    *****    **********Rengeteg AKCIÓ! Vegyszermentes kozmetikmok és bio mosó és tisztítószerek, munkalehetõséggel! ***********    *****    OKTATÁS INGYENESEN az ASZTRO-suliban, Asztrológiai tanácsadás BECSÜLET KASSZÁS alapon! Fordulj hozzám bizalommal!    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Hírek a folytatásról - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed -    *****    LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT * LORDE * ISMERD MEG TE IS * LORDE * ISMERD MEG TE IS A ROYALS ÉNEKESNÕJÉT    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Nem értesz a CSS kódokhoz/nem tudod egyedül fenntartani oldalad/szeretnél egy társszerkesztõt? Írj nekem! - sakura-ec.gp