dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Villanyfényes 10 ősz
Eddigi legjobb helyezését érte el a Domino a Villanyfényes Bajnokságban
 
7. helyezés a II. ligában
 
Rendkívül érdekes, már-már őrült idényt élt át csapatunk a Villanyfényes bajnokságban.
Kezdődött egy nem szokványos nyári szolnoki edzőtáborral, ahol a csapat egyik fele jól, egy másik része pedig talán pocsékul érezte magát. Több csapattag pedig el sem ment a találkozóra… A tábor után sajnos konfliktusok kezdődtek a csapaton belül, amely annyira elhatalmasodott, hogy Korpics nem vállalta szereplését a bajnokságban.
 
Így érkeztünk el tehát az első meccsig, ahol az előzmények után nem is jöhetett más, mint egy pofon, amely talán legfőképpen a lélektelen játéknak tudható be. Mondanom sem kell, hogy a csapat morálja nem váltott át a meccs után pozitívba! De gondoltuk, majd a második meccsen, ahol tudtuk, hogy egy szerényebb képességű csapat ellen behúzhatjuk a 3 pontot! A meccs jól indult, de valami megint hiányzott, és a veszekedő játékosok csak egy árva döntetlent tudtak kihozni az előzetes várakozásokat beigazoló, gyenge játékerőt képviselő Dankó ellen. Tudtuk, hogy ez az elhullajtott 2 pont nagyon sokba kerülhet még nekünk! (Később kiderült, hogy lehetséges, hogy sokba is került, de nem abból a szempontból, mint amit akkor hittünk…) A mérkőzés után ismét hatalmas fordulópont érkezett el a Domino életében: Korpics után a másik szentgotthárdi tagunk, Horváth is lemondta a további szereplést a csapatban.
 
A harmadik mérkőzés előtt, egy morálisan szétesett, több tagját elveszítő Dominot láthattunk kívülről. Tudtuk, hogy ennyi emberrel nem leszünk képesek befejezni a bajnokságot, így csatlakozott hozzánk Makai Kristóf, aki korábban már néhány meccsen és tornán kisegítette csapatunkat.
Elérkezett tehát a harmadik meccs, ahol már-már a fennmaradás volt a cél! Ezt a játékosok átérezték, és hatalmasat küzdve, mondhatni meglepetésre legyőztük a talánnagyobb játékerőt képviselő KRH együttesét! A csapat a következő meccsre is lendületben maradt, és legyőzte a liga leggyengébb csapatát. Közben Bitay külön edzőtáborba vonult az USA-ba, így ismét kevesebben lettünk. A játékoshiány kompenzációjaként Farkas Ferenc ugrott be néhány meccs erejéig.
 
A következő mérkőzés az ARC FC ellen volt, amely csapat eddig sem volt a legszimpatikusabb csapat számunkra. Ebben az idényben viszonylag botránymentesen, de annál simábban vertek meg bennünket… Tudtuk, hogy a minimális cél eléréséhez (a bennmaradás) a következő meccs rendkívül fontos lesz. A Domino átérezte az akkori állás szerint alsóházi rangadó jelentőségét, és 4-1-re verte meg a Just4Funt.
 
A 7. meccsen a Nyóc Macó volt az ellenfél. Érdekesnek ígérkezett az összecsapás, hiszen a legutóbbi nyári bajnokságban, amelyet csapatunk megnyert, a Nyóc Macótól szenvedtük el eddigi történetünk legsúlyosabb vereségét (3-16). Így a visszavágás reményében léptünk pályára, amely azonban nagyon gyorsan elillant látva impotens játékunkat! Ráadásul ezen az estén volt még egy valaki, aki a Domino játékosainál is gyengébb napot fogott ki. Ez pedig a bíró sporttárs volt, aki megmagyarázhatatlan ítéletekkel súlyosbította az addig sem rózsás helyzetet! Módos a meccs hajrájában, teljesen jogosan, a végleges kiállítás sorsára jutott. (Azt hozzá kell azonban tenni, hogy ha korrekten van vezetve a mérkőzés, akkor nem csak neki kellett volna a kiállítás sorsára jutni…)
 
A parázs meccset követően még mindig pengeélen táncoltunk a bentmaradást illetően. Ekkor következett az évad talán legjobb meccse. Az FC Real Zetor ellen elég foghíjasan, egyetlen cserével álltunk fel. A kezdő sípszó nem igazán rázta fel játékosainkat, aminek a következménye két gyors Zetor gól lett. Ekkor érezhetően kicsit összerezzent a csapat, az ellenfél pedig talán már egy kiütésről álmodozott. Azonban a Domino elkezdte azt a játékot, amelyet sajnos ebben az idényben csak keveset láthattunk, és pontos befejezésekkel, óriási lövésekkel, szép gólokkal megfordította az első félidőt! 4-3-as állásnál vonultak pihenőre a csapatok. A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: agresszív védekezés után labdaszerzések, majd pontos támadásbefejezések, állás 7-3. Ekkor kicsit magára talált a Zetor, ismét megrezegtették Pavlics hálóját! Azonban a gól nem vetette vissza csapatunkat, a meccsen brillírozó Makai óriási szabadrúgásgóljával az eredmény 8-4-re alakult (ez volt a meccsen Makai 5. gólja)! Ezt követően sajnos bekövetkezett az, amitől a legjobban félni lehetett: az egy csere nem volt elég a gyors regenerálódáshoz, és fogyott az erő! A támadás lehetőségét teljesen feladtuk, hiszen már a védekezésre is alig maradt energia. A Zetor vérszemet kapott, három egymás utáni góllal már csak egy volt a hátránya! 2-3 perc lehetett hátra, amikor sajnos az óriási nyomás alatt védelmünk megroppant, és ellenfelünk kiegyenlített! Később kiderült, hogy a liga másodikjától raboltunk egy pontot, abban a pillanatban azonban inkább éreztük azt, hogy 2 pontot buktunk…
 
3 mérkőzés maradt hátra, a tabellán két csapat leszakadt, és a 10. és 3. helyezettet 3 pont választotta el egymástól! Azaz 6-7 csapat kűzdött a maradék 2 kieső hely elkerüléséért! Rossz hír volt számunkra, hogy éppen ekkor találkoztunk a liga abszolút favoritjával, a későbbi bajnok Bénakacsákkal. „Nem ezt a meccset kell megnyerni” gondolattal léptünk pályára, azonban abszolút nem feltartott kézzel! A tengerentúlról hazaérkező Bitay is csatasorba állt, és megmutatva a kemény edzésmunka eredményét, be is talált! A küzdéssel nem volt gond, azonban be kellett látni, hogy jelenleg a Bénakacsák jóval nagyobb játékerőt képvisel, így nem sikerült a bravúros pontszerzés!
 
Az utolsó két összecsapás előtt biztos volt, ha nem szerezzük meg a maximális 6 pontot, akkor nem a saját kezünkben lesz a sorsunk a bennmaradásért folyatott harcban! Ebben a szellemben néztünk a következő meccs elé, amelyen az előttünk 1 ponttal álló Kanizsai Homályossal néztünk farkasszemet. Nagy meglepetésünkre az ellenfelet nem igazán érdekelte talán a bennmaradás, ugyanis csak 3+1 emberrel jelent meg. Felvetődött a kérdés, hogy mi is ennyien álljunk fel, vagy a szabályos 4+1-gyel. Mi a második mellett döntöttünk, hiszen nem azért nevezünk egy ilyen bajnokságba, hogy bohóckodjunk! Ebben a felállásban kötelező volt a győzelem, amelyet papírforma szerint hoztunk is. Bár temérdek helyzetet hagytunk ki a hősiessen védekező ellenféllel szemben, így is sikerült az első félidőben 6-ot rúgni, amellyel a Kanizsai meg is elégedett, és a második félidőt feladta.
 
Ezzel az eredménnyel lépéselőnyből várhattuk velük szemben az utolsó fordulót. Amely arról hivatott dönteni, hogy a Domino, Kanizsai, Akela hármasból melyik kerül az utolsó kieső helyre. Még jobban bonyolította a dolgot, hogy az Akelának éppen a Kanizsai elleni meccse volt hátra, mi pedig a már biztos a 3. helyen végző FST ellen játszhattunk. Számunkra egy biztos volt: ha nyerünk, a másik meccs eredményétől függetlenül már biztosan meglesz a hőn áhított bennmaradás!
 
Kezünkben volt tehát saját sorsunk, azonban a meccs kezdetére sötét fellegek gyülekeztek a csapat felett. Azt már addig is tudtuk, hogy Pavlics csak az első félidőt tudja levédeni, utána mennie kell egyéb kötelezettségek miatt. Jobb híján György D.-re hárult a szerep, hogy egy ilyen szoros bajnokság egyik mindent eldöntő meccsének utolsó félidejében átvegye a portás szerepét! Az pedig csak hab volt a tortán, amikor mérkőzés előtt érkezett a telefon: Pavlics, a mindenki által annyira szeretett BKV miatt nem fog odaérni a mérkőzésre, így vészkapusunknak végig kell védeni! Ilyen körülmények között kezdődött tehát a mérkőzés, amelyen azonban megmutattuk, hogy igenis helye van a DOMINO KIJEVnek a 2. ligában. Gyönyörű játékkal, szép gólokkal, uralva a játék képét minden elemében az FST fölé nőttünk! Szinte egy percig sem volt kérdéses, hogy ezen a meccsen a Domino nem kaphat ki! Minden egyes játékos odatette magát mind védekezésben, mind támadásban! A végeredmény 7-4, biztos Domino bennmaradás! Mivel a másik mérkőzés eredménye pedig 5-0 lett a Kanizsai javára, így az Akela esett ki, míg csapatunk minden eddigi szereplésünk legjobb eredményét elérve a 7. lett!
 
Hogy miért is volt ez egy őrült bajnokság? 16 pont kellett a bennmaradáshoz, amelyre nemigen volt még példa a 2. ligák történetében! A másik dolog pedig, amit már említettem: tudtuk, hogy a gyengécske Dankó Pista ellen elvesztett 2 pont sokba kerülhet. Azt hittük ezen múlhat a kiesés (Szerencsére nem így lett). Azt azonban nem hittük volna, hogy azon a 2 ponton fog múlni az, hogy a 2. liga dobogóján végezzünk, megadva az esélyt arra (esetleges visszalépések esetén), hogy feljuthassunk a Villanyfényes Bajnokság I. ligájába…
Mindenesetre GRATULÁLOK AZ EGÉSZ CSAPATNAK, illetve a GÓLKIRÁLYNAK, MÓDOS ZOLINAK!!!
HAJRÁ DOMINO!

2.Liga végeredménye 

1. Bénakacsák 11 9 - 2 94-49 27
2. FC Real Zetor 11 8 2 1 75-47 26
3. FST-Építők 11 6 1 4 55-50 19
4. Nyóc Macó 11 6 1 4 50-37 19
5. KRH 11 6 - 5 59-57 18
6. Arc FC 11 5 2 4 39-48 17
7. Domino Kijev 11 5 2 4 53-44 17
8. Kanizsai Homályos 11 5 1 5 56-61 16
9. Akela 11 4 3 4 64-55 15
10. Just4Fun 11 2 2 7 38-51 8
11. Dankó Pista Baráti Kör 11 2 2 7 43-80 8
12. Micro Soccer 11 - - 11 38-85 -

 

 
Gólszerzők
meccs
gól
Módos Z.
11
16
Makai K.
8
11
Takács M.
11
9
Nagy M.
9
5
György D.
11
5
Bitay Zs.
3
3
Mácsai Sz.
3
3
Horváth V.
2
1
Pavlics L.
10
0
Farkas F.
5
0
 
Mérkőzések:
 
1. meccs: DK - Akela 4-7
Pavlics - György, Nagy, Takács, Horváth, Módos
Gólszerzők: Nagy (2), Takács, Horváth
 
2. meccs: DK- Dankó Pista 4-4
Pavlics - György, Horváth, Módos, Nagy
Csere: Bitay, Takács
Gólszerzők: Módos, Bitay, Takács, György
 
3. meccs: DK - KRH 6-4
Pavlics - Nagy, Takács, Módos, Makai.
Csere: György, Mácsai
Gólszerzők: György, Módos2, Makai, Takács, Mácsai
 
4.meccs: DK - Microsoccer 8-4
Pavlics - Nagy, György, Makai, Módos
Csere: Takács, Farkas
Gsz.: Módos 3, Nagy 2, Makai 2, Takács
 
5. meccs: DK - ARC FC 1-4
Pavlics - Nagy, Takács, Módos, Makai
Csere: György, Farkas
Gsz.: György
 
6. meccs: DK - Just4Fun 4-1
Pavlics - Nagy, Takács, Módos, Makai
Csere: György, Farkas
Gsz.: Módos, Makai, Takács 2
 
7. meccs: DK - Nyóc Macó 1-3
Pavlics - Nagy, György, Módos, Makai
Csere: Takács, Farkas
Gsz.: Makai
Piros lappal véglegesen kiállítva: Módos
  
8. meccs: DK - FC Real Zetor 8-8
Pavlics - Takács, Farkas, Módos, Makai
Csere: György
Gsz.: Makai 5, Módos 2, György
 
9. meccs: DK - Bénakacsák 4-6
Pavlics - Takács, Nagy, Módos, Makai
Csere: Bitay, Mácsai, György
Gsz.: György, Bitay, Makai, Módos
 
10. meccs: DK - Kanizsai Homályos 6-0 (félidőben félbeszakadt)
Pavlics - Nagy, György, Makai, Módos
Csere: Takács
Gsz.: Módos 3, Takács 2, Nagy
 
11. meccs: DK - FST-Építők 7-4
György - Bitay, Takács, Mácsai, Módos
Csere: -
Gsz.: Módos 3, Mácsai 2, Takács, Bitay
 
György D.
     
Archívum
     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!