dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz : Domino Kijev - FC Titán 6-3 (2-1)

Domino Kijev - FC Titán 6-3 (2-1)

PavlicsL  2008.10.05. 11:50

Második mérkőzésen megvan az első győzelem...

Második mérkőzésen megvan az első győzelem

A gyenge színvonalú mérkőzésen, ennél is nagyobb arányban kellett volna nyerni a Dominonak

Domino Kijev - FC Titán

6-3 (2-1)
G: Módos, Nagy, Mácsai, Korpics, Horváth, 1 öngól
Universitas MAFC Villanyfényes Bajnokság 2. liga

2008.10.01. Budapest, Bogdánfy út 20 néző
2. forduló

Domino Kijev: Pavlics - Nagy, Horváth, Korpics, Módos    Csere: Bitay, Mácsai, György, Katona, Orosz

Nehezzen állt össze az FC Titán gárdája. 10 perc késéssel kezdődött a mérkőzés. Az első játékrész egyértelmű Domino fölényt hozott. Egy sarokrúgást követően Bitay "passzolt" Módoshoz, aki kegyetlenül lőtt a rövid felső sarokba, máris vezetett a Domino 1-0, sőt az első gólszerző által kiharcolt, majd Nagy révén értékesített büntetővel már 2 volt az előnye újonc csapatunknak. A játékrész végén Pavlics és György nem értette meg egymást, a lehetőséget pedig kihasználta az ellenfél. 2-1-el fordultak tehát a csapatok.
A második félidőt kissé álmosan kezdte a csapat. Ennek az lett az eredménye, hogy mindkét kapu előtt akadtak kecsegtető lehetőségek, amiből mi jöttünk ki rosszabbul. Egy szöglet után lemaradtunk az érkező Titánokról 2-2. A csere nélkül játszó FC Titán játékosok fáradni kezdtek. Egyre több helyzete volt a Dominonak, Mácsai mégis rövid cselezgetés után távolról lőtt a jobb alsóba 3-2. A pálya kettészakadt. Csapatunk sorba lőtte a gólokat (Korpics, Horváth, 1 öngól). A Titánok pedig csak kozmetikázni tudtak az eredményen 6-3!

Sikerült megszerezni az első győzelmet, amit meg is ünnepelt a csapat! Reméljük hétfőn az ejakuLAZIO által állított akadályt is sikeresen vesszük!

PavlicsL

     
Archívum
     

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG