dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz : Domino Kijev - FC Titán 6-3 (2-1)

Domino Kijev - FC Titán 6-3 (2-1)

PavlicsL  2008.10.05. 11:50

Második mérkőzésen megvan az első győzelem...

Második mérkőzésen megvan az első győzelem

A gyenge színvonalú mérkőzésen, ennél is nagyobb arányban kellett volna nyerni a Dominonak

Domino Kijev - FC Titán

6-3 (2-1)
G: Módos, Nagy, Mácsai, Korpics, Horváth, 1 öngól
Universitas MAFC Villanyfényes Bajnokság 2. liga

2008.10.01. Budapest, Bogdánfy út 20 néző
2. forduló

Domino Kijev: Pavlics - Nagy, Horváth, Korpics, Módos    Csere: Bitay, Mácsai, György, Katona, Orosz

Nehezzen állt össze az FC Titán gárdája. 10 perc késéssel kezdődött a mérkőzés. Az első játékrész egyértelmű Domino fölényt hozott. Egy sarokrúgást követően Bitay "passzolt" Módoshoz, aki kegyetlenül lőtt a rövid felső sarokba, máris vezetett a Domino 1-0, sőt az első gólszerző által kiharcolt, majd Nagy révén értékesített büntetővel már 2 volt az előnye újonc csapatunknak. A játékrész végén Pavlics és György nem értette meg egymást, a lehetőséget pedig kihasználta az ellenfél. 2-1-el fordultak tehát a csapatok.
A második félidőt kissé álmosan kezdte a csapat. Ennek az lett az eredménye, hogy mindkét kapu előtt akadtak kecsegtető lehetőségek, amiből mi jöttünk ki rosszabbul. Egy szöglet után lemaradtunk az érkező Titánokról 2-2. A csere nélkül játszó FC Titán játékosok fáradni kezdtek. Egyre több helyzete volt a Dominonak, Mácsai mégis rövid cselezgetés után távolról lőtt a jobb alsóba 3-2. A pálya kettészakadt. Csapatunk sorba lőtte a gólokat (Korpics, Horváth, 1 öngól). A Titánok pedig csak kozmetikázni tudtak az eredményen 6-3!

Sikerült megszerezni az első győzelmet, amit meg is ünnepelt a csapat! Reméljük hétfőn az ejakuLAZIO által állított akadályt is sikeresen vesszük!

PavlicsL

     
Archívum
     

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM