dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz : Domino Kijev - ejakuLAZIO 3-5 (2-2)

Domino Kijev - ejakuLAZIO 3-5 (2-2)

PavlicsL  2008.10.08. 09:19

Ennyi hibával nem lehett meccset nyerni...

Ennyi hibával nem lehet meccsetnyerni

A parázs hangulatú GTK-s rangadón, a kevesebb hibával játszó csapat győzött

Domino Kijev - ejakuLAZIO

3-5 (2-2)
G: Horváth, Mácsai, Korpics, 
Universitas MAFC Villanyfényes Bajnokság 2. liga

2008.10.06. Budapest, Bogdánfy út 14 néző
3. forduló

Domino Kijev: Pavlics - Nagy, Horváth, Korpics, Módos    Csere: Bitay, Mácsai, György,

Nagy fogadkozások előzték meg a kezdősípszót. Az előző fordulóban begyűtött 3 pont jót tett az önbizalomnak, az előzőleg látottak alapján pedig az ejakuLAZIO gárdája is verhetőnek tűnt.

Mindkét csapat lendületesen kezdett, de a DK alakított ki több helyzetet, vezetést mégis a Lazio szerzett 0-1. A bekapott gól után a Dominonál volt többet a labda, és egy Nagy-Horváth összjáték után sikerült is egyenlíteni 1-1. A vezetést is megszerezhettük volna, de Nagy miután mindenkit elfektetett passzolt, amire már senki nem számított. Természetesen, amit mi kihagyunk, azt az ellen belövi 1-2. Csak Korpics szemfülességének köszönhetjük, hogy nem hátránnyal menhettünk szünetre 2-2.

A második játékrészben is volt néhány vitatott szituáció. Csak a játékvezető látta Bitayt szabálytalannak (kezezés), ami után a szabadrúgásnál elaludtunk 2-3. Egyszerűen nem értem, hogy a rögzített szituációknál miért nem figyelünk jobban! Ekkor még sikerült kiegyenlíteni Mácsai bombája révén 3-3. Egy váratlan ejakulált lövés becsorgott Pavlics lába alatt, ismét a Lazionál volt az előny 3-4. Mindegy mindegy alapon támadott a DK. Rengeteg létszámfölényes helyzetet alakítottunk ki, de többségét még csak lövéssel sem sikerült befejezni. 5 percel a vége előtt az 5. Lazio gól csak a kegyelemdöfést jelentette 3-5.

Rengeteg hiba hátul, rengeteg hiba elől. Büntetlenül nem lehet ennyi helyzetet kihagyni! Ha az ilyen nyerhető mérkőzéseket is elveszítjük, bizony nagyon nehéz lesz a bentmaradás!

PavlicsL

     
Archívum
     

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG