dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz : Domino Kijev - ejakuLAZIO 3-5 (2-2)

Domino Kijev - ejakuLAZIO 3-5 (2-2)

PavlicsL  2008.10.08. 09:19

Ennyi hibával nem lehett meccset nyerni...

Ennyi hibával nem lehet meccsetnyerni

A parázs hangulatú GTK-s rangadón, a kevesebb hibával játszó csapat győzött

Domino Kijev - ejakuLAZIO

3-5 (2-2)
G: Horváth, Mácsai, Korpics, 
Universitas MAFC Villanyfényes Bajnokság 2. liga

2008.10.06. Budapest, Bogdánfy út 14 néző
3. forduló

Domino Kijev: Pavlics - Nagy, Horváth, Korpics, Módos    Csere: Bitay, Mácsai, György,

Nagy fogadkozások előzték meg a kezdősípszót. Az előző fordulóban begyűtött 3 pont jót tett az önbizalomnak, az előzőleg látottak alapján pedig az ejakuLAZIO gárdája is verhetőnek tűnt.

Mindkét csapat lendületesen kezdett, de a DK alakított ki több helyzetet, vezetést mégis a Lazio szerzett 0-1. A bekapott gól után a Dominonál volt többet a labda, és egy Nagy-Horváth összjáték után sikerült is egyenlíteni 1-1. A vezetést is megszerezhettük volna, de Nagy miután mindenkit elfektetett passzolt, amire már senki nem számított. Természetesen, amit mi kihagyunk, azt az ellen belövi 1-2. Csak Korpics szemfülességének köszönhetjük, hogy nem hátránnyal menhettünk szünetre 2-2.

A második játékrészben is volt néhány vitatott szituáció. Csak a játékvezető látta Bitayt szabálytalannak (kezezés), ami után a szabadrúgásnál elaludtunk 2-3. Egyszerűen nem értem, hogy a rögzített szituációknál miért nem figyelünk jobban! Ekkor még sikerült kiegyenlíteni Mácsai bombája révén 3-3. Egy váratlan ejakulált lövés becsorgott Pavlics lába alatt, ismét a Lazionál volt az előny 3-4. Mindegy mindegy alapon támadott a DK. Rengeteg létszámfölényes helyzetet alakítottunk ki, de többségét még csak lövéssel sem sikerült befejezni. 5 percel a vége előtt az 5. Lazio gól csak a kegyelemdöfést jelentette 3-5.

Rengeteg hiba hátul, rengeteg hiba elől. Büntetlenül nem lehet ennyi helyzetet kihagyni! Ha az ilyen nyerhető mérkőzéseket is elveszítjük, bizony nagyon nehéz lesz a bentmaradás!

PavlicsL

     
Archívum
     

Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM