dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz : Domino Kijev - KGST 4-3 (2-1)

Domino Kijev - KGST 4-3 (2-1)

PavlicsL  2008.11.05. 09:28

Fordulatos mérkőzésen fontos 3 pontot szerzett a Domino...

Fontos 3 pontot szerzett a Domino

Fordulatokban gazdag mérkőzésen az utolsó pillanatban lőtt góllal nyertünk

Domino Kijev - KGST

4-3 (2-1)
G: Módos, Horváth, Korpics, György
Universitas MAFC Villanyfényes Bajnokság 2. liga

2008.11.0
4. Budapest, Bogdánfy út 31 néző
5. forduló

Domino Kijev: Pavlics - Nagy, Horváth, Korpics, Módos    Csere: Mácsai, György, Orosz

Rendkívül fontos mérkőzést játszott a Domino. A KGST is a mezőny utolsó harmadában tanyázik. Mindkét csapat tudta, hogy csak a 3 pont megszerzésével 'maradhat életben'. Csapatunk nagyon rossz formát mutatott az utolsó fordulókban, nagyott kellett fordulni a világnak, hogy eredményesek legyünk. A Sexy Foci annyiban segített ebben, hogy a múlt héten játszott IV. ligás mérkőzésen a játékosok egy kanál ömbizalmat szerezhettek.

Az első félidő egyértelmű Domino fölényt hozott. Többet birtokoltuk a labdát, a KGST csak kontrákkal ért a DK kapuja elé. Sorra alakítottuk ki a helyzeteket, amiket végre sikerült értékesíteni: Korpics löbbölt passza után Módos vágta a labdát kapásból a léc alá 1-0, majd Horváth balról leadott lövése vágódott a hosszúsarokba 2-0. A nagy akarásban azonban az utolsó percekre elfáradtak a játékosok. Ekkor több lehetősége akadt a KGST-nek. A kapufa egy ideig tartotta bennünk a lelket, de egy megpattanó lövés az utolsó percekben Pavlics kapujában kötött ki 2-1.

A bekapott gól kissé megzavarta a csapatot. A KGST vette át a játék irányítását, majd egy kontra végén egyenlített 2-2. Ekkor kicsit összeszedtük magunkat. Újra sikerült létszámfölényes helyzeteket kialakítani, de ezek sorra kimaradtak. Sajnos azt sem lehet mondani, hogy az ellenfél kapusa 'jó napot fogott ki', ugyanis még a kaput sem találtuk el az ordító szituációkban. És ahogy az lenni szokott ez megbosszulta magát: egy távoli lövéssel már a KGST vezetett 2-3. A bakapott gól után a KGST visszaállt saját térfelére. A Domino ismét helyzetek sokaságát alakította ki, ezzel a kinyíló védelem sebezhetővé vált. A KGST kontráiban bármikor benne volt a gól. Bizony többször is eldönthették volna a találkozót, de nem sikerült, sőt Korpics kiegyenlített 3-3, majd György találatával (4-3) a Domino vihette haza a rendkívül fontos 3 pontot.

Csütörtökön 19h-kor a Tsötsök csapata lesz az ellenfél!

2. liga állása

5. forduló után

 
1. ARC FC 5 4 - 1 28-10 12
2. Brazil Gépsor 6 4 - 2 34-37 12
3. FST 5 4 - 1 30-21 12
4. Hooligans Diósgyőr 5 3 1 1 27-17 10
5. KRH 5 3 1 1 26-21 10
6. EjakuLAZIO 5 3 - 2 25-21 9
7. Domino Kijev 5   2  17-26  6 
8. Tsötsök 5 1 1 3  30-16  4
9. Fc Titán 5 1 1 3 22-26 4
10. KGST  5  1 - 4  16-27 3
11. Rézkaró Fc 4 - 1 3 18-26 1
12. Centeam 4 - - 4 13-31 -

PavlicsL

     
Archívum
     

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG