dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz
Mérkőzések Villanyfényes 08 ősz : Domino Kijev - ARC FC 3-3 (2-1)

Domino Kijev - ARC FC 3-3 (2-1)

PavlicsL  2008.12.03. 12:56

Kicsi hiányzott a még nagyobb bravúrhoz...

Izgalmassá tettük


Fontos pontott szerzett a Domino és fontosakat veszetett az ARC

Domino Kijev - ARC FC

3-3 (2-1)
G: Horváth, Módos 2,
Universitas MAFC Villanyfényes Bajnokság 2. liga
2008.12.02. Budapest, Bogdánfy út 11 néző
8. forduló

Domino Kijev: Pavlics - Nagy, Horváth, Korpics, Módos    Csere: Mácsai, Bitay, György, Takács

Az időjárás nem fogadta kegyeibe a csapatokat december 2-ai estén. Zuhogó esőben készült a két a csapat a mérkőzésre. Az ARC FC a bajnoki cím egyik várományosa, ezért nekik kötelező lett volna a győzelem a kiesés ellen küzdő csapatunk ellen.
Ennek megfelelően az első játékrészben tudadosította is a listavezető, hogy a 3 pont begyűjtéséért jött. Csapatunk csak nagy ritkán lépte át a félpályát. A DK tulajdonképpen felszabadultan focizhatott, hiszen zsinorban 3 olyan csapattal játszik, melyek az élmezőnyhöz tartoznak. Minden megszerzett pont csak hab lenne a tortán. Ennek megfelelően okosan visszaálltunk a saját térfelünkre, és a kontratámodásokra építettük támadójátékunkat.
Mindez meglepően eredményesre sikerült. Takács megszerzett labdájával Horváth lódult meg a jobb oldalon és (jobb lábbal!) hatalmas gólt ragasztott a jobb sarokba 1-0. Közben az ARC Fc-nek is adódtak lehetőségeik, de míg ők csak kapufákig jutottak Módos lehetetlen szögből 2-re növelte a Domino előnyét 2-0. A vizes műfű nem kedvezett a technikásabb ellenfélnek, sok technikai hibát vétettek, a lefújás előtti percekben mégis sikerült a szépítés 2-1.

A második félidőben az idő fogytával az arcok egyre idegesebbek lettek. Többet foglalkoztak velünk és a játékvezetővel, mint kellett volna (2 percig emberelőnyben is játszhattunk), de sajnos ezt nem sikerült a saját hasznukra fordítani sőt! Két szerencsés góllal át vették a vezetést 2-3. Még 8 perc volt hátra. Éreztük, hogy lehet keresnivalónk, ezért a biztos védekezéssel felhagytunk és veszélyessebbnél veszélyessebb támadásokat vezettünk sikerrel. Módos bombájával sikerült is az egyenlítés 3-3. Megjegyzendő, hogy Pavlics kapuját többször csak Nagy M a gólvonalon illetve a kapufa mentette meg a góltól. Az utolsó 2-3 percben 3 meccslabdánk is volt, a mérkőzés utolsó lehetősége azonban az ARC előbb adódott.

Kisebb szerencsével a győzelmet is megszerezhettük volna, de ha a kapufákról (az előző mérkőzésekhez hasonlóan) nem kifelé, hanem befelé pattan a labda, akkor nagyobb vereségbe is beleszaladhattunk volna.
Ezzel az egy ponttal kicsivel növeltük bentmaradási esélyeinket, de ami legfontosabb önbizalmat szereztünk. Ezzel a játékkal és alázattal az élcsapatok ellen is eredményesek lehetünk. A döntetlennel rendkívül izgalmassá tettük a bajnoki címért folyó küzdelmeket. Megnyílt a kapu a velünk azonos csoportból felkerült Hooligans Diósgyőr, Brazil Gépsor, FST és KRH előtt. Utóbbi kettővel azonban találkozik még a Domino...

1. ARC FC 9 6 1 2 46-23 19
2. Hooligans Diósgyőr 8 5 1 2 42-27 16
3. Brazil Gépsor 7 4 1 2 38-41 13
4. FST 6 4 1 1 34-25 13
5. KRH 7 4 1 2 36-33 13
6. EjakuLAZIO 7 4 - 3 34-32 12
7. Fc Titán 9 3 2 4 41-43 11
8. Tsötsök 8 3 1 4 49-39 10
9. Rézkaró Fc 9 2 3 4 42-52 9
10. Domino Kijev 8 2 2 4 28-40 8 
11. KGST 7 2 1 4 32-39 7
12. Centeam 7 - - 7 19-47 -

PavlicsL

     
Archívum
     

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG