dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések ELTE 11-12 tél

ELTE Téli Bajnokság 

Szerda (1-es csoport)

 

1. mérkőzés 2011.12.07. 21:30

Domino Kijev - Statikus Gumirugó 6-2 (2-0)

G: Makai 2, Módos 2, Krányecz, Mácsai

DK: Pavlics - Takács, Módos, György, Makai
Csere: Krányecz, Mácsai, Bitay

Győztes mérkőzésen mutatkozott be csapatunk az ELTE bajnokságban. A mérkőzést végig a kezünkben tartottuk, a Statikus kapusa a 6 kapott gól ellenére is 80% fölötti védési mutatóval zárt, így az eredmény a Gumirugókra nézve hízelgő. Bitay felépült hosszú sérüléséből, és újra hasznos tagja volt a csapatnak! Mácsai 100. dominos mérkőzésén a 60. gólját lőtte!

2. mérkőzés 2011.12.14. 18:30

Domino Kijev – Egyetértés DSK 3-3 (1-3)

G: Makai 2, Székely

DK: György - Mácsai, Módos, Bitay, Makai
Csere: Székely

A tartalékos Domino szinte végigtámadta az egész mérkőzést, az Egyetértés főleg a kontrákra rendezkedett be. Az ellenfél mindhárom gólja félpályán eladott labdából született. Sokáig 1-3 állt az eredményjelzőn, de a vége előtt néhány perccel sikerült az egyenlítés, sőt a mindent eldöntő gól is játékosaink lábában volt, de sajnos ott is maradt! (Kiemelendő Módos ziccere, aki Robinhot megszégyenítően lőtt fölé 2 lépésről J)

3. mérkőzés 2012.01.04. 20:45

Domino Kijev – Armada 2-6 (1-5)

G: Makai, Takács

DK: György - Takács, Módos, Krányecz, Makai
Csere: Mácsai, Bitay

Az idei évet egy nehéznek ígérkező meccsel köszöntöttük, hiszen a forduló előtt még hibátlanul a bajnokságot vezető Armada volt az ellenfél. Már a meccs elején érezni lehetett játékosainkon a sok bejgli és töltött káposzta hatását, a megszokottnál is lomhábban mozogtunk. Ezzel szemben az ellenfél sok mozgásos, kényszerítőkkel teli játékkal rukkolt elő, ráadásul technikailag sem voltak képzetlenek! Nagyon gyorsan 0-3 állt az eredményjelzőn, amelyet csak Takács szép összjáték után szerzett gólja kozmetikázott. De ettől sem zuhant össze az ellenfél, és még a félidő vége előtt berámolt kettőt. Nagyon nem bonyolították el a gólokat: kényszerítő-labda le alapvonalhoz-belőtt labda-érkező-gól! A második félidőt meglepő módon majdnem megnyertük, az Armada csak az utolsó másodpercben szerzett góllal tudta döntetlenre hozni a félidőt J A meccsen talán már a 2012-es év legnagyobb védését is láthattuk, amikor is György egy gyorsúszót is megszégyenítő karcsapásokkal óvta meg kapuját a gólvonal felett tartott labdától.

4. mérkőzés 2012.01.11. 17:45

Domino Kijev – BKV Hátra 5-2 (1-1)

G: Módos 4, Makai

DK: Pavlics - Takács, Módos, Mácsai, Makai
Csere: Nagy, Bitay

A múlt heti vereség után igyekezett a csapat javítani a nem túl szimpatikus csapat hírében álló BKV Hátra ellenében. A mérkőzés elején nem estek egymásnak a csapatok, a BKV járatta a labdát, de nem voltak kapura veszélyesek. Az első játékrész felénél egy már megszerzettnek hitt labda vissza került egy BKV játékoshoz, aki kilőtte oldalról a hosszú sarkot (0-1). A bekapott gól után is a BKV-nál volt többet a labda, de egy-egy kontrával azért csapatunk is veszélyeztetett, amelynek eredménye az egyenlítő találat lett Módos révén (1-1). Fordulás után a forgatókönyv nem változott: mezőnyfölényben a BKV, DK kontrák. A fegyelmezett védekezéssel az egyre idegesebbé váló ellenfél nem tudott mit kezdeni, a szerzett labdákból pedig Módos folyamatosan szerezte a gólokat (4 perc alatt 3-at is!) 4-1. A kapus-mezőnyjátékos cserével is csak szépíteni tudott a BKV, az utolsó percben pedig Makai az üres hálóba talált, kialakítva ezzel az 5-2-es végeredményt. Mindig boldogsággal tölt el, amikor egy idegbeteg, nagyarcú csapatot győzünk le fegyelmezett "csendes" játékkal... ;)

5. mérkőzés 2012.01.18 20:45

Domino Kijev – MILF FC 4-0 (3-0)

G: Módos 3, Mácsai

DK: Pavlics - Takács, Módos, Mácsai, Krányecz
Csere: György

Jól kezdtük a mérkőzést, az első percektől világossá vált, hogy a meccs irányítása a mi kezünkben lesz. Sikerült mezőnyfölényt kialakítani, helyzeteink is adódtak, de ezeket rendre kihagytuk. Az első gól egy szép összjáték eredménye lett, Krányecz és Mácsai voltak az elkövetők, a befejezés pedig utóbbira maradt. A gól után sem változott a helyzet, bár egy-egy kontrája még volt az ellenfélnek, de ezeket Pavlics magabiztosan hárította. A szünet előtt még Módos kétszer volt eredményes. Fordulás után kicsit alábbhagyott a lendület, világossan látszódott, hogy ez a 0 erőnlét következménye. A sok kimaradt ziccert is ennek a számlájára írnám. Pavlics még bemutatott pár óriási bravúrt, amikor ziccerekben léptek ki a MILF-ek (ezzel bebiztosítva az újabb clean sheetet), arról pedig, hogy ez a félidő se maradjon gól nélkül Módos gondoskodott, aki két lépésről vágta a léc alá Takács átadását. Erőnlétben valahogy fejlődnie kellene a csapatnak, hiszen két sorsdöntő meccs következik: először a 3. helyezett Foci.hu, majd egy héttel később az ezüstérmes 1899-cel játszunk.

6. mérkőzés 2012.01.25 18:30

Domino Kijev – Foci.hu 3-6 (0-4)

G: Módos, Makai, Mácsai

DK: György – Takács, Krányecz, Makai, Mácsai
Csere: Módos

Rangadóra készültünk, hiszen 4. helyezett csapatunk a dobogó harmadik fokán tartózkodó Foci.hu-val nézett szembe. Pavlics távollétében, és Krányecz kisebb sérülése miatt ismét György állt a kapuban. A meccs elejétől fogva látszólag a Domino irányított, az ellenfél visszahúzódott térfelére a kontrákra építve. Hiába volt azonban meddő mezőnyfölényben csapatunk, az eladott labdák megbosszulták magukat, 4 kontrából 4 gólt kaptunk az első játékrészben. A második félidőre sem változott a játék képe, de végre mi is betaláltunk az ellenfél kapujába. Azonban a kontrákkal ezúttal sem tudtunk mit kezdeni, így vereség lett a vége. Érdekesség, hogy a Foci.hu 7 kapuralövéséből 6 gól és egy kapufa lett (amiből szintén gól született, hiszen a kipattanót beverték)! A meccs eredményéhez hozzá kell tenni, hogy a pályán 3 gólt értünk el, azonban a jegyzőkönyben a bíró sporttárs jóvoltából 4 gólunk szerepel J

7. mérkőzés 2012.02.01. 21:30

Domino Kijev – 1899 5-0 (2-0)

G: Módos 2, Mácsai, Makai, öngól

DK: Pavlics - Takács, Módos, Makai, Krányecz
Csere: György, Mácsai

A mérkőzés elején arról beszélgettünk, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, hiszen az 1899 egész jó mutatóval állt a táblázat második helyén: 5-1-0 28-8 16 pont. Az előző héten elszenvedett vereség után visszacsúsztunk a táblázaton, a dobogó távolabbra került. A meccs jól indult, magabiztosan járattuk a labdát, és több helyzetet is kialakítottunk, de az 1899 hálóőre ezeket mind hatástalanította. Mácsai törte fel a reteszt egy léc alá tartó lövéssel. Makai egész pályás szólója után két gólos előnnyel fordulhattunk 2-0. A második félidőre átmentettük a jó védőmunkát, így alig jutott el az ellenfél a kapunkig. Módos első, csapatunk 3. góljával pedig végképp elvettük az 1899 kedvét a játéktól. A hibátlan védőjátékunkat elől pontos befejezések segítették, így végül 5-0-ra gázoltuk

8. mérkőzés 2012.02.08. 18:30

Domino Kijev – Májmedence 2. 4-1 (2-1)

G: György, Mácsai, Módos, Takács

DK: Pavlics - Bitay, György, Nagy, Módos
Csere: Takács, Krányecz, Mácsai

Az első néhány percben kapkodós volt a játék mind a két oldalon. A Domino hátsó alakzata többször is hibázott, és egy ilyet ki is használt a Májmedence. Továbbra sem találtuk a ritmust, de György labdaszerzése után ziccerben a kapu jobb alsó sarkába lőtt. A találat felrázta egy kicsit a csapatot, és egy sarokrúgás után Mácsai lőtt a léc alá 2-1. Térfélcsere után a védő játékunk feljavult, támadásban azonban továbbra is pontatlanok voltunk, de Módos megpattanó illetve Takács pókhálós lövésével bebiztosítottuk a győzelmet. Nem sikerült megismételni az előző fordulóban mutatott parádés játékot, de így is begyűjtöttük a három pontot, amivel egy lépéssel közelebb kerültünk a dobogóhoz.

9. mérkőzés 2012.02.15. 17:30

Domino Kijev – Lamantinok 2-1 (2-1)

G: Takács, György

DK: Pavlics - Takács, György, Mácsai, Módos
Csere: -

Nezen állt össze a keret a mérkőzésre. Öt bevethető játékosunk közül ketten is betegség után lábadoztak (Takács, Mácsai). A gondokat az is tetőzte, hogy nagyon rossz napot fogtunk ki. A forduló előtt pont nélküli sereghajtó elszántan kezdte a mérkőzést. Ennek ellenére több helyzetet is kialakítottunk, de érthetetlen módon ezeket sorra elkapkodtuk, pedig fontos lett volna megnyugtató előnyhöz jutni már az elején. Görcsösen fociztunk, de végül sikerült megszerezni a vezetést. Mácsai hosszan előre ívelt lapdáját György fejelte a középen érkező Takács elé, aki nem hibázott 1-0. Sajnos nem sokáig örülhettünk, mert egy létszámfölényes akciót góllal zárt az ellenfél 1-1. Sajnos már ekkor elkészültünk az erőnkkel, frissíteni pedig cserejátékosok híján nem tudtunk. György lemásolta múlt heti gólját, labdaszerzés után ziccert értékesített, így előnnyel vonulhattunk pihenőre. A második félidőre teljesen szétestünk. A lehetőségeink így is megvoltak, de rendre rossz döntéseket hoztunk. A kapunk előtt közben egyre közelebb kerültek a Lamantinok a gólhoz, de szerencsénkre csak kapufákig jutottak. Sikerült győzelemmel megünnepelni 5 éves alapításunkat, de a győzelmet nem érzem megérdemeltnek! György 150. mérkőzését játszotta 5 év alatt a csapatban. Ezt jeles eseményt góllal ünnepelte, gratulálunk neki!

 

10. mérkőzés 2012.02.22. 18:30

Domino Kijev – Marek FC 4-1 (3-0)

G: Takács 2, Módos, Krányecz

DK: Pavlics - Nagy, Makai, Mácsai, Módos
Csere: Takács, György, Krányecz

Fél év után megérkeztek az új mezek (köszönjük szépen Dani!), természetesen szerettük volna győztes mérkőzéssel felavatni. A soros ellenfél a Marek FC volt, amely stabil középcsapat a ligában. Jól kezdtük az első félidőt. Mácsai szögletét Módos rúgta a léc alá, majd Takács lőtt a rövid felsőbe egy szép akció végén. A játékrészt Krányecz szemfüles gólja zárta. A második 20 percre Marek feljebb tolta védekezését, ezzel megzavarta játékunkat. Nem sikerültek a labdakihozatalok, több lehetőség is akadt Pavlics kapuja előtt. Sikerült azonban elkerülni a kapott gólt. Az utolsó 10 percre kiegyenlítetté vált a játék, több lehetőségünk is volt, de az ellenfél kapusa jó formában védett. Az utolsó percben egy kidobott labdát Módos Takács elé tálalt, akinek nem volt nehéz dolga (4-0). 15 perc volt hátra a mérkőzésből, mégis sikerült gólt kapnunk, ezzel a végeredmény 4-1 lett. Az 1899 vereségével a 2. helyre jöttünk fel, amit az utolsó fordulóban (Hamza Rostock) kellene megtartanunk.

11. mérkőzés 2012.02.29. 20:00

Domino Kijev – Hamza Rostock  2-0 (1-0)

G: Makai 2

DK: Pavlics - Nagy, Makai, Takács, Módos
Csere:  Mácsai, György, Krányecz

Az utolsó fordulóban győznünk kellett a második helyért a jó eredményeket felvonultató Hamza Rostok ellen. Az első 20 percben irányítottuk a játékot, többet birtokoltuk a labdát  kisebb helyzeteket is sikerült kialakítani. A vezetést Makai szerezte meg egy megelőző szerelés után 10 méterről. A második félidő ismét sokkal gyengébbre sikerült. Teljesen beszorultunk a saját térfelünkre. Jól védekeztünk így helyzetet nem tudott kialakítani a Hamza. A védekezésünkben benne voltak sajnos a faultok, el is értük az 5-öt, de a kisbüntetőből csak a kapufát találta el a Hamza,  valamint két perces emberhátrányunkat is sikerült átvészelnünk. Az utolsó percekben egy kontra után Krányecz passzából Makai duplázta meg saját és csapatunk góljainak számát eldöntve ezzel a mérkőzést.

A bajnokságot magabiztosan és megérdemelten az Aramada nyerte, a dobogó harmadik fokára pedig az 1899 állhatott. A Domino góllövő listájának élén ezúttal is Módos végzett, aki szerdánként két mérkőzést is játszott, ezért külön kiemelendő teljesítménye (egyébként a Lövés FC bajnoki címet ünnepelt).

Tavasszal is találkozhatnak a kispályás foci barátai a DK-val az ELTE pályáin, hiszen a IV/D ligában fog szerepelni csapatunk!

 

 

A bajnokság állása

 

 

Csapatnév

Mérkőzés

Győzelem

Döntetlen

Vereség

Rúgott gólók

Kapott gól

Gólkülönbség

Pont

1

Armada

9

8

1

0

65

19

46

25

2

Domino Kijev

10

7

1

2

38

23

15

22

3

1899

9

7

1

1

40

16

24

22

4

Foci.hu

9

6

0

3

32

25

7

18

5

BKV Hátra

9

6

0

3

39

33

6

18

6

Hamza Rostock

9

3

3

3

26

28

-2

12

7

MILF FC!!!

9

4

0

5

27

41

-14

12

8

Marek FC

10

3

2

5

24

31

-7

11

9

Májmedence 2.

9

3

0

6

24

28

-4

9

10

Statikus Gumirugó

9

2

1

6

11

31

-20

7

11

Egyetértés DSK

9

1

1

7

35

47

-12

4

12

Lamantinok

9

0

0

9

19

58

-39

 

Góllövő lista
   
Módos Zoltán 14
Makai Kristóf 10
Mácsai Szabolcs 5
Takács Máté  5
György Dániel 2
Krányecz Csaba 2
Székely Ernő 1
Bitay Zsolt 0
Nagy Márton 0
Pavlics László 0
öngól 1

 

     
Archívum
     

Új tartalom a Blogomon ----->Nightflower    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie. Én segítek eligazodni a csillagok üzeneteiben. Várlak!!    *****    Diplomás asztrológus vár, hogy elkészítse a születési horoszkópodat, sok fontos életeseményt ismerhetsz meg. Érdemes!!!!    *****    Képek,vers, blog, irka-firka, sztorik, tõlem, bárkinek:)    *****    Szeretettel várlak a csillagjövõ asztrológia oldalon! Válaszd ki milyen elemzésre van szükséged és rendeld meg! Kattints    *****    Új tartalom a Blogomon    *****    MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO - MHA!! BNHA!! SHOTO !! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    BNHA!! MY HERO ACADEMIA FANFICTION - TODOROKI SHOTO - HÕSAKADÉMIA - SHOTO LOVESTORY - MHA!! NÉZZETEK BE!! TODOROKI SHOTO    *****    My hero academia fanfictionok!! Szereted a Hõsakadémát? Olvass fanfictionokat a legnépszerûbb karakterekkel!!Hõsakadémia    *****    Elena Hill, valódi lázadó, vagy éppen jó kislány? Milyen sorsot szán neki a jövõ?    *****    Melody Redwine mûvész lelkû, vidám és nagyon tudatos lány, és nem mellesleg... BOSZORKÁNY.    *****    Új tartalom a Blogomon ----->Linkinlady    *****    A kamaszkor eleve zûrös, de ha valaki természetfelettinek született, nem a hormonok jelentik a legnagyobb problémát.    *****    Lauren McCellan nem sejtette elõre, hogy mibe csöppen, amikor elindult a választáson... Aztán megnyerte.    *****    Asha Kendare-t a családja egy ballépés miatt számûzte, de nem biztos, hogy a boszorka tanult is az esetbõl.    *****    Castiel bukott angyalként beleszeretett egy halandóba... Egy boszorkányba. A szerelmüket örökre elátkozták?    *****    Daxton Lewiev valódi vérfarkas, akinek fontos a családi büszkeség, és a vérvonal tisztasága, de ez vajon elegendõ?    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG    *****    Ágica könyvtára - Mindent az olvasásról - Beszélgetések könyvekrõl, olvasásról! :) - Frissen nyílt oldal    *****    Egy apró, kreatív közösség, akik szeretettel várják új tagjaikat. Írjuk meg együtt ezt a történetet! - Csatlakozz! - RPG