dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések (Villanyfényes) 13 tavasz
Untitled 1

Villanyfényes Bajnokság II/B liga 

2013 Tavasz

 

1. mérkőzés 2013.02.19. 21:00

Domino Kijev – Galácticos 1-4 (0-1)

G: Takács

DK: Pavlics - Takács, Mácsai, Módos, Makai
Csere: Krányecz, Nagy, Bitay, György

A sorsolás szeszélyeiből kifolyóan (vagy esetleg egyéb behatások miatt…) borzasztóan erős mezőny gyűlt össze a II. liga B csoportjában. Szinte minden ellenfelünket ismerjük már a régmúltból, sokukkal játszottunk már vérre menő csatákat. Előzetes várakozásunk az, hogy a csoportban rendkívül sok körbeverés lesz, így az is előfordulhat, hogy csak néhány pont fog dönteni a dobogó és a kiesés között.

Első ellenfelünkkel (Galácticos) szemben friss élményeink voltak. Épp az ezt megelőző idényben vívtunk harcot velük is az elit ligába kerülésért (amelyről később mindkét csapat lemaradt). Akkor nagyon meggyőző fölénnyel uralták ellenünk az egész meccset, fikarcnyi esélyt sem hagyva csapatunknak a győzelemre (4-7). Mostani meccsünk késői időpontban lett megrendezve (21:00) és nem fogadta kegyeibe az időjárás sem a csapatokat. A 0 fokos hőmérsékletben és a havasesőben nem a foci a legkedveltebb időtöltés. Az első félidőben főleg mezőnyjáték folyt a pályán, egyik csapat sem akart túlságosan kinyílni, teret adva ezzel a másik csapatnak. Az adódó néhány DK helyzet kimaradt, az ellenfél pedig egy jól eltalált távoli lövésből szerzett vezetést. A második félidőben próbáltunk mindent megtenni az egyenlítésért, de a rendkívül jó napot kifogó ellenfél kapusán nem tudtunk kifogni, ha pedig mégis, akkor pedig a szerencse állt a galaktikusok mellé (kapufát eltaláló lövések). Eközben az ellenfél könyörtelenül kihasználta hibáinkat, és már 4-0-ra is vezetett. Amikor már igazán mindegy volt, akkor állt mellénk Fortuna istennő. Fél perccel a vége előtt egy Módos szöglet utáni keveredésből pöckölt Takács az ellenfél kapujába. Reméljük a folytatás jobban fog menni!

2. mérkőzés 2013.03.04. 21:00

Domino Kijev – ARC FC 7-2 (4-0)

G: Módos 2, Takács, Makai, Krányecz, György, öngól

DK: Pavlics - György, Nagy, Módos, Makai
Csere: Krányecz, Mácsai, Takács

Régi ismerős, az ARC FC ellen kellett kiköszörülni a csorbát, amelyet az első fordulóban szenvedtünk el. Nagyon fontos meccsnek ígérkezett, hiszen két vereséggel kezdeni az idényt már-már azt jelenthette volna, hogy nem lehet más célt kitűzni, mint a bennmaradást. Csapatunknak azonban ennél vérmesebb reményei vannak. Bitay kivételével mindenki ott volt a meccsen. A legelejétől fogva a zárt védekezés mellett döntöttünk, amely elég jól működött is, nem jutott helyzetekig az ellenfél. Ezzel szemben egy gyönyörű hátulról érkező felívelés után György bólintotta középre a labdát, ahol Mácsai a levegőből, félfordulattal továbbította azt kapura. Sajnos azonban a felső lécről vágódott le a gyönyörű lövés. Nem kellett ezután sokat várni az első gólra, Módos oldalról érkező passzát helyezte el a kapu közepébe a hatoson belül helyezkedő Takács. A biztos védekezésből lendületes kontrákat vezetett a DK, az egyik ilyennél ismét Módos lőtt keresztbe a kapu előtt, a menteni igyekvő védő pedig saját kapujába lőtte a játékszert. Makai sem akart lemaradni a gólgyártásban, az egyik Pavlicstól kigurított labdát zúdította két tolás után a hálóba. Módos megirigyelte társa gólját, és az egyik labdaszerzése után, nem messze a félpályától lövésre szánta el magát. A kissé kint álló kapusnak esélye sem volt kitolni a rendkívül jól eltalált lövést! Magabiztos 4 gólos előnnyel várhatta a DK a 2. játékrészt. Ebben először Krányecz percei következtek. Első helyzetét még sikerült kihagynia néhány centiről, azonban nem sokkal később, kétszer akkora (kb. 22 centiméter) távolságból már nem hibázott! Elemi erővel küldte a labdát a léc alá! A nagyarányú vezetés talán túlzottan megnyugtatta játékosainkat. Először egy szélen meghúzott, középre tett labdából, majd egy megpattanó lövésből sikerült szépíteni az arcoknak. Szerencsére a két kapott gól nem törte meg a csapatot. György passzolta fel a hatos vonalán álló Krányeczhez a labdát, aki átvétel után talppal tette vissza az érkező feladónak, aki nem hagyta ki a ziccert. Az utolsó pillanatokban még egy Mácsai által beadott szögletet továbbított a kapuba Módos, kialakítva a 7-2-es végeredményt.

A meccsen Módos Zoccer elérte 200. meccsét dominós színekben! Gratulálunk!!!

3. mérkőzés 2013.03.18. 21:00

Domino Kijev – BLUE STARS 5-2 (4-1)

G: Módos, Makai, Krányecz, György, Nagy

DK: Pavlics - Takács, Nagy, Módos, Makai
Csere: Krányecz, Mácsai, György

Az ellenfél neve olvasásakor arra gondoltunk, hogy egy teljes új csapattal állunk szemben, akivel eddig még nem játszottunk. De később kiderült, hogy nem másról, mint a régi KRH „jogutódjáról” van szó. Rettentő cudar körülmények között kezdődött a mérkőzés, röpködtek a mínuszok, illetve bőséges égi áldás is jött a pályára. A körülményekhez csapatunk alkalmazkodott hamarabb, egy már szokványos Makai-Módos összjáték fejleményeként utóbbi szerzett vezetést.  A csapattársi szeretetet mutatja, hogy Módos nem maradt adós, és nem sokkal később ő tálalt Makai elé, aki szintén nem hibázott. Makai nagyon élt a felázott talajon, oldalról belőtt labdája Krányeczet találta center pozícióban, aki be is piszkálta azt a hálóba! Folytatódott a megkezdett sorminta - aki gólt lő, az utána gólpasszt ad ­-, Krányecz tért ölelő passzát György juttatta a kapuba. Ezzel már 4-0 volt az eredmény! A kékek gondoskodtak róla, hogy Pavlics kapuja ne maradjon érintetlen még az első játékrészben sem, de még így is meggyőző előnnyel vártuk a folytatást. A második félidőben sok helyzetet alakítottunk ki, de ezek rendre kimaradtak egy kivételével. Ekkor Nagy szerezte meg idei első gólját. A Stars távoli lövésekkel kísérletezett, de ezeket Pavlics hárította. A meccs végén egy labdaeladás után még sikerült kozmetikázniuk az eredményen, de a különbség így is meggyőző maradt.

A mérkőzésen Makai Kristóf jubilált, 100. fellépése volt a Domino Kijev csapatában! Gratulálunk!!!

4. mérkőzés 2013.03.28. 21:00

Domino Kijev – Hooligans  - megállapított eredmény 5:0

Nagy csatát vártunk ettől a mérkőzéstől, hiszen a két csapat mindig kiélezett derbiket játszik egymással. Azonban a mérkőzés előtt néhány órával jött a telefon, amelyben az ellenfél CSK-ja jelezte, hogy sérülések és emberhiány miatt nem tudnak ellenünk kiállni. Így a szabályok szerint a mérkőzést 5:0-val a Domino kapta meg.

5. mérkőzés 2013.04.09. 21:00

Domino Kijev – ejakuLazio 2:1 (0:0)

G: Krányecz, Módos

DK: Pavlics – Takács, Nagy, Makai, Módos
Csere: Krányecz, György, Bitay

A statisztikákat böngészve két egymás elleni meccset találtunk. 2008 őszén még a II. ligában, illetve 2012 tavaszán az I. ligában találkozott a két csapat. Mindkét meccset az ejakuLazio nyerte, így játékosainkat fűthette a bosszúvágy! Visszatérve a jelenbe, a forduló előtt a tabellára pillantva látható volt, ha a Domino bukja ezt a meccsét, akkor valószínűleg temetheti legmerészebb álmait (bajnoki cím).
Az első játékrészben látszódott, hogy tart egymástól a két csapat, tapogatózást, kósza lövéseket jegyezhettünk fel. Főleg a nagy küzdelem dominált a mezőnyben. Ezzel szinte el is telt a félidő, említésre méltó esemény talán az volt, mikor György pár perccel a vége előtt egy kisebb szabálytalanság után megsérült, és ezzel be is fejeződött számára a mérkőzés. A második részben már sikerült kisebbfajta mezőnyfölényt kialakítania csapatunknak, ziccerbe azonban nagyon ritkán sikerült kerülni. Ahogy lenni szokott hiába a mezőnyfölény, egy eladott labda után az ejakuLazio szerezte meg a vezetést. Nem adtuk fel, sikerült helyzeteket kialakítani, de ezek kimaradtak. A játékrész felénél járhattunk, amikor az oldalvonal mellett Makai passzolt Krányeczhez, aki kettőt tolt befele a labdán, majd 10 méterről gyönyörűen bombázott a kapuba! Ezután játékosaink érezték, hogy meglehet az a hőn áhított győzelem, így nyomtak tovább, bár az látszott, hogy egyre jobban fáradnak. A hajtásnak meglett az eredménye! Egy perccel a meccs lefújása előtt Bitay végzett el oldalról egy berúgást, Módos átvette a labdát, a hatoson belülre cselezte magát két ember között, majd a kapus mellett a hálóba gurított! Ezzel első alkalommal sikerült legyőzni az ejakuLazio gárdáját!

6. mérkőzés 2013.04.16. 20:00

Domino Kijev – Selecao 6-3 (5-1)

G: Módos 3, Makai 3

DK: Krányecz - Takács, Nagy, Módos, Makai
Csere: Mácsai, György

Eddig egyszer találkozott a történelem során a két csapat, akkor csapatunk 4-2-es győzelmet aratott a Villanyfényes I. ligájában. Fontos volt a 3 pont begyűjtése, mert ezzel biztosan az élbolyban maradhattunk volna! Az első félidőben lehengerlően játszottunk, egy Krányecz kidobás után Makai kezdte meg a gólgyártás. Olyannyira megkezdte, hogy egy klasszikus mesterhármasig meg sem állt! Először egy labdaszerzés után, majd messziről, spiccel lőtt a Selecao kapujába. Csatártársa brillírozása megihlette Módost is, aki egy Nagy által adott passz után pörgetett a kapus felett a gólvonal mögé, majd egy csodásan megkomponált támadás után talált be! Az attack során a Domino összes pályán lévő mezőnyjátékosa egyérintős passz után ért a labdába! Barcelonát meghazudtoló gól volt! A DK örömébe csak a félidő végén kapott gól rombolt bele. Fordulás után Módos ott folytatta ahol abbahagyta, Makai szögletéből Módos-berobbanás után szerezte meg mesterhármast érő találatát! A nagy előny sajnos elaltatta csapatunkat, illetve erőnlétileg is problémáink adódtak. Így a félidő további része elég felejthetőre sikerült. Kaptunk még kettőt, illetve volt néhány kapufa, de a kimenetelen ez nem sokat változtatott, ismét begyűjtöttük a 3 pontot, és ezzel a liga élére ugrottunk!

Örömteli megjegyezni, hogy Módos második találata - amely a fantasztikus csapatjáték után állt elő – volt a Domino Kijev fennállásának 1100. rúgott gólja! GRATULÁLUNK!

7. mérkőzés 2013.04.24. 20:00

Domino Kijev – Ridomil SC 5-4 (2-2)

G: György 3, Mácsai, öngól

DK: Krányecz - Takács, Nagy, Módos, Makai
Csere: Mácsai, György, Bitay

Statisztikusaink szerint még soha nem találkozott egymással a két csapat. Célunk természetesen nem más volt, mint a 3 pont begyűjtésével a tabella élén maradni! Elég lagymatag iramban kezdődött el a mérkőzés, egyik csapat sem esett neki a másiknak. A vezetést György szerezte meg, aki Mácsai keresztbe lőtt labdájára érkezett a hosszú kapufánál. Nem sokkal később egy szép egyéni akció után egyenlített a Ridomil. Sőt, a vezetést is megszerezhette volna, amikor György eladta a labdát saját hatosán belül,a csatár lövése már túljutott Krányeczen, de szerencsére kapusunk annyira le tudta lassítani a labdát, hogy György javítva előző hibáját, becsúszva még épp a gólvonalról kirúgta a játékszert! Ismét vezetéshez jutott a DK, amikor is Mácsai a félpálya közeléből eresztett el egy lövést, és a labda épp a bal felső sarokban lakó pókcsalád otthonát tette tönkre! Fantasztikusan nagy gól volt! Külön kiemelnénk, hogy ez volt Mácsai 100. gólja a Domino színeiben, ezért külön is GRATULÁLUNK! Örömünk nem lehetett teljes a félidő végén, mert ismét sikerült az egyenlítés az ellenfél csapatának. A második játékrész sem hozott forradalmi változást a játékban, egyik csapat sem tudott, vagy éppen nem akart felpörögni. A Ridomil behúzodott kapuja elé, de ezt nem tudtuk kellőképpen kihasználni, csak a védelmi gyűrű előtt passzolgattunk. Ennek György vetett véget, amikor is egy kapusról kipattanó lövés éppen a lábára került, és nem hibázta el ezt a ziccert. Hátul ezen a napon a keménység, határozottság hiányzott, ennek eredménye ismét az egyenlítés lett. 3-3-nál az ellenfél nem igazán akart támadni, Krányecz pedig egyre többet lépett fel a támadások besegítéséhez. Több lövőhelyzet is adódott a kapus előtt, de rendre nem találta el a kaput sem. 6-7 perc lehetett hátra, amikor jó pozícióból szabadrúgáshoz jutottunk a kaputól 8 méterre. Makai vállalta el a lövést, amely a kapus lábáról kipattant, éppen az ott ólálkodó György elé. Játékosunk nem sokat gondolkodott, befelé passzolta a bogyót, amelyet egy hátrafutó védő vágott a hálóba! Pár perccel később Takács ívelt György fejére a saját kapujától, csatárunk megcsúsztatta azt, azonban a felsőlécet találta el. Fortuna istennő azonban ezen a napon a kegyeibe fogadta, és a labda hogy-hogynem épp visszakerült hozzá, amelyet nem volt nehéz pár lépésről a kapus mellett elrúgni! Két percet kellett volna a győzelemért kivédekezni. Azonban ezt sem úsztuk meg még egy kapott gól nélkül. Takács adta el utolsó emberként a játékszert, amit köszöntek szépen, be is rúgtak. Az egy gólt azonban sikerült megtartani az utolsó percben, így végül ha nehezen is, de begyűjtöttük a 3 pontot.

8. mérkőzés 2013.05.07. 19:00

Domino Kijev – Kóma Sutra 3-1 (2-1)

G: Módos 2, Makai

DK: Pavlics - György, Krányecz, Módos, Makai
Csere: Mácsai, Nagy, Bitay, Takács

Ha megnézzük a két csapat múltját, akkor láthatjuk, hogy a Domino még soha nem tudta megverni a Kómát. 2 vereség után legutóbb egy 7-7-es döntetlen volt az eddigi legjobb eredmény. Most mindenképpen be kellett gyűjteni a 3 pontot, hogy az ellenfelet kihúzhassuk a potenciális bajnokesélyesek közül. A mérkőzésnek megadta az alaphangulatot, hogy már az elején sikerült vezetéshez jutni. Nagy szöglete után Módos robbant be és „módosozta” a hálóba a labdát. Ezután feladtuk a területeket, visszahúzodtunk saját térfelünkre. Több alkalommal is lemaradtunk a Kóma támadó játékosairól, amelyekből helyzeteket sikerült kialakítaniuk, de a két kapufának és Pavlics hatalmas védéseinek köszönhetően egy darabig tartottuk a vezetést. Ez nem tarthatott örökké és egy védelmi fegyelmezetlenség után ajtó-ablak ziccerrel egyenlítettek. Még a félidőben sikerült ismét visszavenni a vezetést. Mácsai passzába szúrt bele Módos, ami így a meglepődött kapus mellett a kapuban kötött ki. A második játékrészben felpaprikásodott a hangulat, keményedtek a belépők. A Kóma hálóőre többször fellépet támadáskor, ezt próbálta kihasználni Pavlics, aki egy gyors kidobással indította Krányeczet. Játékosunk szépen emelte át a kint álló kapust, pontosabban emelte volna, ha az nem üt bele a büntetőterületen kívül a labdába… A szabadrúgás nem hozott gólt. Jött az később, amikor Krányecz szerezte vissza a saját maga által elvesztett labdát, Makaihoz passzolt, aki belőtte harmadik gólunkat! A meccs végén hősiesen védekeztünk, a játék színvonala még lejjebb süllyedt (amúgy sem volt egy megye 3-as vidéki rangadónál magasabb…). Egy felső lécen kívül többre nem futotta a kómásoktól, így ismét rangadót sikerült nyernünk!

9. mérkőzés 2013.05.14. 21:00

Domino Kijev – FociSCHták 3-8 (1-2)

G: György, Makai, Bitay

DK: Pavlics - Nagy, Takács, Módos, Makai
Csere: Mácsai, György, Bitay, Krányecz

Az utolsó 3 forduló sorsolása a liga alakulásának fényében nem mondható kedvezőnek. A 9. fordulóban azzal a Focischtákkal találkoztunk, akik hozzánk hasonlóan a feljutásért és a bajnoki címért is versenyben vannak. Sok mozgásos, gyors és pontos passzos játékuk finoman fogalmazva sem fekszink nekünk. A nagy számok törvénye és egy esetleg hullámvölgy is fenyegette csapatunkat. Természetesen nem lehet hetekig kimagasló koncentrációval focizni. Ennek ellenére a mérkőzés a mi szánk ize szerint kezdődött. Bár már az első percekben is akadtak SCH lehetőségek, a vezetést György lövéséből mi szereztük meg (1-0) Nem sokáig tartott az előnyünk, ugyanis egy ovis hibából egyenlített az ellen (1-1), sőt a saját középkezdésünkből (!) meg is szerezte a vezetést (2-1). Ekkor kerültünk rá egy 30%-os lejtőre. A játékunk szétesett, a védekezésben sorra lemaradtunk, elváltottuk egymást. Csak a kapufának volt köszönhető, hogy már az első 25 perc végére nem kerültünk 3-4 gólos hátrányba. A második félidőre próbáltuk felrázni magunkat. Az első néhány percben úgy tűnt, hogy ez sikerült is. Azonban azt hittük, hogy az ELTE BEAC U19 az ellenfél és a vonal mellől hadd lőjjön alapon csak kisérgettük a piros mezest, aki köszönte szépen a lehetőséget és gólt szerzett (3-1). Hiába a jó félidő kezdett újra összeestünk mentálisan. Egy újabb létszám fölényes helyzetben még sikerült a gólvonalról mentenünk de a védelem újfent a másik kapunál szotyizott, így a kipattanó labdát sikerült újra a kapunkba jutattni (4-1). A görcsös akarásnak nyögés lett a vége, egy rossz keresztlabdát a saját kapunkba rúgtunk. (5-1). Makai szépítésével megláttuk a fényt az alagút végén (5-2), de egy újabb helyezkedési hiba után újra 4 volt közte (6-2). Gyorsan potyogtak a gólok. A sorban mi következtünk (6-3). Úgy döntöttünk, hogy megpróbáljuk a köpkapos játékot, Krányecz állt Pavlics helyére. Többször kerültünk lövőhelyzetbe, de a kipattanó labdákat nem sikerült összeszedni, közben pedig újabb komikus gólt kaptunk. A gólvonalon tétováztunk ahelyett, hogy a Lágymányosi-hídra rúgtuk volna a labdát (7-3). A kegyelemdöfést pedig egy csigatempójú kontrával vitték be a Focischták (8-3). Tanulság köpkap-os játéknál is vissza kell érni védekezni. A Focischták győzelme teljes mértékben megérdemelt. Úgy érzem, hogy tegnapi formánkkal nem sok csapat ellen lettünk volna sikeresek. Nagyon nehéz helyzetbe kerültünk. Egyrészt mentálisan teljesen összeestünk, másrészt a tét nem doppingként hatott a csapatra, hanem megbénította azt, ami azért rossz hír, mert a Zetor következik, amely a bajnoki címért és a biztos feljutásért játszik, nekünk pedig egy esélyünk maradt: a hátralévő két mérkőzést megnyerni. Nem adjuk fel, de a bajnokság hajrájában ennél sokkal-sokkal több fog kelleni.

10. mérkőzés 2013.06.11. 21:00

Domino Kijev – FC Real Zetor 1-5 (0-3)

G: Krányecz

DK: Pavlics - Krányecz, Takács, Módos, Mácsai
Csere: György, Bitay

A Zetor ellen egyik csapatnak sem könnyű. Népes szurkolótábora igazi poklot tud teremteni a Bogdánfyn. Idén tetézte ezt, hogy a két csapat a bajnoki címért/feljutásért feszült egymásnak. A históriás könyvet felcsapva azt látjuk, hogy az eddigi 4 összecsapásból csak egy nyári bajnoki meccset tudott nyerni a Domino, igaz azt meggyőző fölénnyel (5-0), emellett egy döntetlen mellett két vereség áll. Legutóbb 2011 őszén az I. ligában találkozott a két együttes, akkor a Zetor 5-4-re nyert.
Az első játékrész csendben kezdődött. A Zetor járatta a labdát, mi védekeztünk. Két-két távoli lövés után egy a jobb oldalunkról középre lőtt labdából szerzett vezetést a narancs-fekete alakulat. Sajnos gyorsan jött a második találat is egy kapu előtti kavarodás után. A kétgólos hátrányban sem vállalhattuk fel a nyitottabb játékot, ugyanis csak két cserénk volt. Kisebb lehetőségek adódtak előttünk is, de a Zetor kapusa minden esetben magabiztosan hárított. A félidő végén már 3 volt oda.
A második félidőre sem változott sokat a játék képe. A védekezésünket feljebb toltuk ugyan, valamivel veszélyesebbek is lettünk kapura, de továbbra is eredménytelenek maradtunk, két ziccerből pedig további gólokat kaptunk. A lefújás előtt még Krányecz szép góllal megmentette a becsületünket. A Zetor a megérdemelt győzelemmel feljutott az első ligába, és továbbra is tartja vezető pozícióját. Az utolsó fordulóban egy győzelemmel még a dobogóra odaérhetünk (ami szintén óriási bravúr ebben a ligában), de ahhoz egyéb számunkra kedvező eredményekre is szükség van.

11. mérkőzés 2013.06.12. 19:00

Domino Kijev – Martos United 3-1 (1-0)

G: Takács, Módos, Makai

DK: Pavlics - Nagy, Takács, Módos, Makai
Csere: György, Bitay, Krányecz, Mácsai

A tavaszi idény utolsó meccsére a csapat minden játékosa rendelkezésre állt, így teljes létszámmal állhattunk ki a bennmaradásért küzdő vegyészcsapat ellen. Az előző meccs után biztossá vált, hogy a feljutásról lemaradtunk ugyan, de hogy matematikai esélyünk maradjon a dobogóra mindenképpen kellett a 3 pont. Mindkét csapat álmosan kezdte a találkozót, az iram megfelelt egy jó megye 2-es ifibajnokinak… A mezőnyfölény talán nálunk volt, de semmiképpen sem nevezhettük ezt elsöprőnek. Kicsi szerencsével sikerült megszerezni a vezetést, Módos lábáról pattant Takács elé a játékszer, aki a kapuba juttatta azt. Félidőben egyetértettünk, hogy kell a gól, hogy elkedvetlenítsük az ellenfelet, hiszen érezni lehetett, hogy ha gólt találnak, fellelkesednek és utána rendkívül nehéz lesz! Hiába a fogadkozás félidőben, a pályára sajnos ez nem jött át, maradt a lagymatag játék. És láss csodát, félelmünk beigazolódott. Egy ütemkésés, jól eltalált lövés és máris iksz volt az állás. Szerencsére nem adtuk fel, egy szép kiugrás után Takács vitte volna el a labdát a kapus mellett, aki azonban a lábát húzta el a büntetőterületen belül. A jogos 6 méterest Módos vágta be. A hátralévő időben Pavlics védett még néhányat és Makai állította be a 3-1-es végeredményt! A mérkőzés szomorú momentuma volt, amikor is Krányecz távoli lövésébe az ellenfél kapusa szerencsétlenül nyúlt bele az utolsó percben. A későbbi diagnózis során kiderült, hogy eltört a csuklója. Ezúton is kívánunk mielőbbi felépülést!
Bár még a cikk írása pillanatában is kérdéses, hogy a harmadik vagy a negyedik helyezést szerzi-e meg a csapat, az mindenképpen elmondható, hogy egy jó idény van mögöttünk. Szinte az utolsó pillanatokig versenyben voltunk a feljutó helyekért, illetve a bajnoki címért. Sajnos azonban ezekről idén is lemaradtunk, csakúgy mint ősszel. Mindenképpen dicsérhető, hogy mi kaptuk a ligában a legkevesebb gólt (31), amelyhez nem kis mértékben járult hozzá PAVLICS remek teljesítménye! Ezzel szemben a támadásaink hatékonyságának hiánya figyelhető meg. A következő idényben mindenképpen több gólt kell lőnünk, ha partiban szeretnénk maradni riválisainkkal! A három vereségből kettő mindenképpen elfogadható, szinte papírforma, az adott meccseken mind a FociSCHták, mind a Zetor jobban teljesítettt a Dominónál. A Galacticos elleni fiaskó kicsit fájhat, de ezzel szemben a feljutó Ejakulazio elleni 3 pont bravúrnak mondható! Pozitívum, hogy a „kötelező” győzelmeket hozta a csapat.

A házi gólkirály és assziszt király egy személyben MÓDOS ZOLI lett, aki ezzel a teljesítménnyel a kanadai táblázaton (10+8) is az élen végzett a csapatban! GRATULÁLUNK ZOCCER!

Ősszel ismét az I. ligába való feljutást célozza meg a csapat! HAJRÁ DOMINO!

Góllövő és assziszt lista

Játékos

gól

assziszt

összesen

Módos Zoltán

10

8

18

Makai Kristóf

8

5

13

György Dániel

6

3

9

Krányecz Csaba

4

4

8

Takács Máté

3

1

4

Mácsai Szabolcs

1

3

4

Nagy Márton

1

2

3

Bitay Zsolt

1

1

2

Pavlics László

0

1

1

Öngól

2

-

     
Archívum
     

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG