dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések (Villanyfényes 13 nyár)

Villanyfényes Nyári Bajnokság I. liga 

2013 Nyár

 

1. mérkőzés 2013.07.02. 20:00

Domino Kijev – Galácticos 5-3 (5-1)

G: Módos 2, Makai, Nagy, Molnár

DK: Krányecz - Takács, Nagy, Módos, Makai
Csere: Molnár, Bitay

A 2013-as tavaszi idényben is ez a két csapat játszott az első fordulóban egymás ellen. Akkor a galaktikusok nyertek, ami hozzájárult ahhoz, hogy a végelszámolásnál a Domino lemaradjon a feljutást érő helyezésről. Fűtötte is a vágy a visszavágásra fiainkat, amely az első félidőben meg is mutatkozott! Remek játékkal már 5-1-re is sikerült ellépni az ellenféltől. A második félidőben aztán kicsit kiengedtünk, és az erő is kezdett fogyni, de az első játékrész parádés játéka elég volt arra, hogy az előny kitartson a két kapott gól ellenére.

Krányecz ezen a meccsen öltötte magára 75-ödször a Domino mezét, Makai pedig megrúgta 125. gólját! Gratulálunk!

2. mérkőzés 2013.07.09. 21:00

Domino Kijev – Bénakacsák 4-4 (2-2)

G: Bitay, Takács, Módos, Makai

DK: Krányecz - Takács, Bitay, Módos, Makai
Csere: -

Ezen a mérkőzésen nem mással találtunk szembe magunkat, mint a tavaszi idény I. ligájának ezüstérmesével, aki veretlen maradt abban az idényben! Rendkívül nehéz mérkőzésnek ígérkezett tehát, főleg abban a tudatban, hogy a nyári pihenések és szabadságok miatt épp csak egy kezdőnyi ember tudott a DK-ból a pályán megjelenni. Ezzel szemben a kacsák kétsornyi játékost vonultattak fel, tehát korántsem tartalékos csapattal álltak fel. Óriási csata kerekedett ki a pályán, fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyik sem tudott előnyt szerezni a félidőre. A második játékrészben is folytatódott a rendkívül nagy küzdelem, a foghíjas dominósok nem adták meg magukat! Ismét két-két gól született, majd az ellenfél megpróbálkozott a KÖPKAP taktikával is, amely azonban hatástalan maradt. Sőt, ha egy kis szerencsénk van, akkor az egy-két kapura ívelésből gól születik, és szenzációs győzelmet arathattunk volna. De így sem kell elkeseredni, maroknyi játékosunk szenzációs eredményt ért el egy borzasztóan erős ellenféllel szemben! Külön kiemelendő, hogy mindegyik mezőnyjátékosunk betalált!

3. mérkőzés 2013.07.16. 20:00

Domino Kijev – Nyóc Macó 4-5 (2-4)

G: Makai 2, Módos, György

DK: Krányecz - Takács, Nagy, Módos, Makai
Csere: György

Jubileumhoz ért el a Domino Kijev csapata! Ez a meccs volt a 250. (!) amelyet a budapesti felállásban játszott a csapat! Az előző két nehéz meccs után tudtuk, hogy ez sem lesz sétagalopp! Az két csapat eddigi 5 találkozójából 4-szer a nyócak kerültek ki győztesen, sőt a tavalyi nyári bajnokságban is megóvták a megnyert meccsünket, mondván hogy utolsó gólunk időn túl született…
Álmosan kezdődött a mérkőzés, és mint tudjuk ebből nem mi szoktunk jól kijönni. Most is így lett, egy szöglet után szereztek vezetést, majd jött egy védőn megpattanó labda és máris 2-0 volt oda. A félidő dereka táján Makai szerzett harcosan labdát a félpályán, Módossal kényszerítőzött, majd maga fejezte be az akciót. Hátul nem koncentráltunk megfelelően, így ismét egy elkerülhető gólt kaptunk, de szerencsére a félidőben Módos még szépíteni tudott. A második játékrészre más szellemben jött ki a DK. Krányecz szinte minden támadásnál fellépett segíteni a többieket. Nem emiatt a taktika miatt, de ismét egy szerencsétlen gólt kaptunk. Ezután már minden mindegy alapon támadtunk, be is szorítottuk 5 a 4-ben a macókat, de a támadások lezárása nem sikerült hatékonyan (vagy a kapufa mentett, vagy a kapusba lőttük a labdákat). Egy szöglet után azért sikerült a szépítés György révén, majd két perccel a vége előtt Makai talált be ismét. Hiába nyomtuk meg még jobban az utolsó perceket, csak nem sikerült újabb gólt szerezni, így maradt a 4-5 és az első vereség a nyári bajnokságban.

4. mérkőzés 2013.07.23. 20:00

Domino Kijev – Kóma Sutra 4-3 (3-1)

G: Molnár 2, Makai, Bitay

DK: György - Takács, Molnár, Módos, Krányecz
Csere: Bitay, Makai

Történelme során eddig négyszer találkozott a két együttes. Az első két meccs Kóma győzelmei után egy döntetlen, majd az előző szezonban végre Dominó győzelem áll a históriás könyvekben. Csapatunk összeállításakor még mindig nem számíthattunk első számú kapusunkra Pavlicsra, aki még a legénybúcsúja és lakodalma fáradalmait pihente ekkor. Ezúton szeretnénk ismét gratulálni az egész csapat nevében az ifjú férjnek és újdonsült feleségének Csucsunak! Laccer még a lagzi eseményeit próbálta összegyűjteni telefonon az egyik ismerőstől, ami miatt le is maradt az első percben szerzett DK gólról! Molnár használta ki az ellenfél védőjének bizonytalanságát. Amilyen jól kezdődött a meccs, olyan jól alakult a folytatás is, parádés összjáték után Bitay növelte az előnyt. A Kóma nem igazán tudott helyzetet teremteni, csak egy-egy lövésük volt, amiket azonban György biztosan védett. Már-már fieszta hangulat alakult ki, miután Makai – aki egyébként a múlt héten szerzett sérülése ellenére vállalta a játékot – fenomenális gólt szerzett! A György által középen felpasszolt labdát Bitay lépte át, amely így a kapunak háttal álló Makaihoz került. Csatárunk két dekázás után - védőjével a nyakán – sarokkal továbbította a hálóba a labdát! Zseniális mozdulat volt és már 3-0! A félidő vége előtt meglőtte első gólját az ellenfél is, de így is biztos előnnyel fordulhattunk. A második félidőre valami megváltozott, az elöl kialakított ziccereket nem rúgtuk be, hátul pedig nem voltunk igazán kemények, így másfél perccel a vége előtt döntetlent érő gólt szereztek a kómások. Már mindenki azt hitte, hogy pontosztozkodás lesz a vége, amikor is pár másodperccel a vége előtt szöglethez jutott a másik csapat. Tudták, hogy az időbe egyetlen lövés fér már csak bele, így kapusuk úgy gondolta fellép egy esetlegesen legurított labdára. A szöglet után azonban a játékszer Molnár elé került, aki köszönte szépen és szinte a saját hatosáról ívelt az üres kapuba megszerezve ezzel a DK számára a 3 pontot!

5. mérkőzés 2013.07.30. 20:00

Domino Kijev – ARC FC 8-6 (4-2)

G: György 4, Molnár 2, Nagy, Bitay

DK: Pavlics - Takács, Molnár, György, Nagy
Csere: Bitay

Két gólzsákunk (Módos és Makai) és Krányecz nélkül kellett felvennünk a harcot az ARC FC ellen. A két csapat jól ismeri egymást, már hatszor találkoztak a Villanyfényesen. Domino szempontból az eredmények: 1 győzelem, 2 döntetlen, 3 vereség. A győzelmet a legutóbbi meccsen, tavasszal aratta a csapat (7-2). Jól kezdődött a meccs, már az első percekben vezetést szereztünk. György kapta a labdát jobb oldalon, aki beadni szeretett volna, de úgy kifordította a belsőjét, hogy a labda a meglepődöttségtől kővé dermedt kapus mögött a rövid felsőben kötött ki! Szép gól(nak nevezhetnénk, ha tudatos megmozdulásról lett volna szó J). álomszerűen folytatódott a mérkőzés, előbb Nagy, majd György távoli lövése után vezettünk már három góllal! Ezek után a hátsó megingásainkat kihasználva feljöttek ugyan az arcok, de Molnár gólja után kétgólos előnnyel vártuk a fordulást. A második játékrészben érezhetően fáradtak játékosaink, az ellenfél egyre jobban nyomott, de minden góljukra szinte rögtön jött a válasz. Mindig a lehető legjobbkor, mielőtt jobban bele tudtak volna lendülni. Betalált Bitay (aki fénykorát idézi, az elmúlt 3 pályára lépése alkalmával mindig betalált!), Molnár cimbalomszögből szerezte meg második találatát és György tett hozzá még kettőt az első félidei két góljához! Nagyon jó volt látni a csapaton a lelkesedést még akkor is, amikor az oxigén már híján volt a játékosoknál! Megérdemelt győzelmet arattunk!

6. mérkőzés 2013.08.06. 20:00

Domino Kijev – Csillagrombolók FC 1-1 (0-0)

G: Molnár

DK: Pavlics - Takács, Molnár, György, Nagy
Csere: Krányecz

Története során negyedszer találkozott csapatunk a Csillagrombolókkal. Az eddigi három meccset egytől-egyig megnyertük, így jó előjelekkel vártuk az összecsapást. A következő bíztató momentum az volt, amikor a bemelegítésnél megpillantottuk a kapusukat, aki múlt héten az ARC FC-vel 8 gólt kapott tőlünk… Valószínűleg a nagy meleg és az igen magas páratartalom nyomta rá a bélyegét az egész mérkőzésre, ugyanis az iram nem volt túlzottan nagy és a két csapat nem nagyon bírt egymással. Egy-két helyzet kivételével nem sok minden történt az első félidőben, az eredményjelzőn 0-0 állt. A második részben sem sokat változott a játék képe. Az ő pár helyzetüket Pavlics magabiztosan védte és támadóink is kihagyták az előttük adódó lehetőségeket. 5-6 perccel a vége előtt az ellenfél támadója jobbról, kiszorított helyzetből lőtt kapura és a labda a hosszú kapufa belső éléről Pavlics kapujába pattant. Nem sok reményünk volt az egyenlítésre, látván hogy fogytán az erő játékosainkban. Azért sikerült még ziccereket kialakítani, de Takács szép lövése is csak a keresztlécen csattant. 2 perccel a lefújás előtt jött azonban Molnár, aki egy jó lövéssel vette be a bal alsó sarkot, megmentve ezzel az egyik pontot!

7. mérkőzés 2013.08.13. 20:00

Domino Kijev – Fatalischták 4-2 (2-1)

G: Takács, Módos, György, Nagy

DK: Pavlics - Takács, Makai, Módos , Nagy
Csere: Krányecz, György, Bitay

Azzal a tudattal léphettünk a műfűre, hogy ha elhozzuk a mérkőzésről a három pontot, akkor már biztosan a dobogón végzünk (azt hogy melyik fokán, az a többi meccs eredményétől függött). Ellenfelünkkel ezzel a névvel még nem találkoztunk, de játékosai több csapatból már régi ismerőseink voltak (FociSCHták, Fatal error, Tsötsök), így tudtuk, hogy nem vár ránk könnyű mérkőzés. A meccs elején még hiányzott játékosainkból egy kis tűz, a Fatal meg is szerezte a vezetést. Szerencsére most nem jött elő a régi beidegződés (ha nem mi szerezzük meg a vezetést, akkor egyszerűen megbénulunk), és még a félidőben sikerült a fordítás Takács és Módos révén. A második játékrészben „már csak” meg kellett tartani a megszerzett előnyt. Úgy nézett ki, ez akkor kivitelezhető, ha több cserénknek köszönhetően „bedaráljuk” őket, hiszen láthatóan kimerítette őket, hogy csak egyet tudtak cserélni. György látványos találatával növeltük előnyünket. Krányecz becenterezett labdáját húzta be sarokkal a kapunak háttal állva! Ez sem törte meg a másik csapatot, sikerült szépíteniük, sőt egy ajtó-ablak ziccert is kihagytak. Pavlicsnak is többször kellett bravúrosan a játékba avatkoznia. A végső csapást pár perccel a vége előtt Nagy mérte a Fatalra, kialakítva a 4-2-es végeredményt!
Kiemelendő, hogy Módos Zoli a 275.(!) gólját szerezte meg a meccsen a Domino színeiben! Gratulálunk!

A többi csapat eredményei után végül a győzelem a nagyon előkelő ezüstérmet jelentette csapatunk számára, amely igazi bravúrnak mondható ebben a rendkívül erős mezőnyben, főleg hogy a nyár miatt több meccsen is elég foghíjasan tudtunk kiállni.
A csapat gólkirályi címét megosztva György Dani és az első idényében szereplő Molnár Tomi nyerte el 6-6 góllal! Gratulálunk!

A bajnokság végeredménye

1.

Bénakacsák

7

5

1

1

54-37

16

2.

Domino Kijev

7

4

2

1

30-24

14

3.

Csillagrombolók FC

7

3

3

1

35-25

12

4.

Nyóc Macó

6

3

1

2

29-28

10

5.

Kóma Sutra

7

2

1

4

31-45

7

6.

Fatalischták

5

2

-

3

30-34

6

7.

ARC FC

7

2

-

5

39-47

6

8.

Galácticos

6

1

-

5

38-46

3

 

Góllövő lista

Játékos

gól

Molnár Tamás

6

György Dániel

6

Makai Kristóf

5

Módos Zoltán

5

Bitay Zsolt

3

Nagy Márton

3

Takács Máté

2

Krányecz Csaba

0

Pavlics László

0

 
     
Archívum
     

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG