dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
ELTE 13-14 tél

ELTE Liga 2013-14. tél
Csütörtök 1. pálya

 

1. mérkőzés 2013.12.12. 18:00

Domino Kijev – Onlajnok.com 15-2 (7-1)

G: Molnár 6, Makai 3, Módos 2, Takács 2, öngól 2

DK: Katona - Makai, Módos, Farkas, Takács
Csere: Molnár

Foghíjasan készültünk a téli bajnokság első mérkőzésére a számunkra teljesen újonc Onlajnok.com csapata ellen. A kapus posztját Katona Roppernek kellett betöltenie. Csapatunk azonban rácáfolt arra a tévhitre, hogy „tartalékosnak” nevezzük ezt a felállást. Katona nagyon jól élt a játékkal, több remek védést is bemutatott és félidőnkét csak 1-1 gólt engedett az ellenfélnek. Elöl még jobb volt a helyzet, szinte csak az volt a kérdés, ki ér fel a leghamarabb, hogy a játékszert a hálóba jutassa. Ebben legjobbnak Molnár bizonyult, aki nem kevesebb, mint 6 (!!!) gólt szerzett a mérkőzésen! Így mondhatni könnyed játékkal kiütéssel kezdtük el a téli szezont!
Érdekesség, hogy az 1. ellenfél gól volt a 150. kapott gólunk az ELTE-s bajnokságokban! Molnár Tomi pedig szenzációs teljesítményével megszerezte 25. gólját a Domino mezében! Gratulálunk!

2. mérkőzés 2013.12.19. 18:00

Domino Kijev – Batmanek 10-1 (3-0)

G: Módos 3, Makai 2, Molnár 2, György 2, Katona

DK: Pavlics - Makai, Módos, Farkas, Molnár
Csere: György, Katona
Kiállítva: György

Több szempontból is fontos meccsre készültünk. Egyrészt a 2013-as évben utoljára léptünk pályára, másrészt az ellenfél nem más volt, mint az őszi szezon bajnokcsapata, akitől csak nagyon véleményes bírói ítéletek mellett kaptunk ki 3-2-re pár héttel korábban. Érdekesen indult a meccs, hiszen a Batmanek néhány tagja úgy látszik meglátta a hívójelet Gottham égboltján és a meccs helyett inkább a hősködést választotta, így egy „külsős” játékossal tudott csak kiállni az ellenfél. Piros pont, hogy ők ezt a meccs előtt jelezték és engedélyünket kérték, amire mi igent mondtunk! Mivel a kapusuk is egy mezőnyjátékosból került ki, ezért már az első támadásuktól kezdve köpkap-ot játszottak. Ennek a veszélyes játéknak meg is lett az eredménye, már az első félidőben 3-0-s előnyre tettünk szert! A második játékrészre sem volt kegyelem, játékosaink ott folytatták a helyzetek értékesítését, ahol a múlt héten abbahagyták! Kis szépséghiba, hogy egy távoli lövés után megszerezte a becsületgólt a denevéres alakulat. Az eredmény így is önmagáért beszél, KO! A meccs krónikájához tartozik még, hogy az utolsó percekben Györgyöt és az ellenfél egyik játékosát kakaskodásért páros kiállítással sújtották. A 4-4 elleni játék során Pavlics is feljebb lépett a támadásnál, de sajnos bődületes távoli lövése csak a kapufa minőségének leellenőrzését végezte el. Jelentjük, a munkások jó munkát végeztek, a kapu még mindig áll! J
A párharc utáni ünneplésre nem csak a 2013 utolsó fellépése adott okot, hanem több jubileum is! Farkas Fera 50., míg György Dani 250. alkalommal lépett pályára! Makai Kiki 150., Módos Zoccer pedig 300. (!) gólját szerezte csapatunk színeiben! Mindenkinek GRATULÁLUNK!

3. mérkőzés 2014.01.09. 18:45

Domino Kijev – Emericus 2-2 (2-1)

G: Takács, Katona

DK: György - Makai, Katona, Farkas, Molnár
Csere: Takács
Kiállítva: Makai

A 2014. év első meccsére készülődött a csapat (azon fele, amelyik meg tudott jelenni a pályán). Az ellenfél az az Emericus volt, akit eddig 3 meccsből 3-szor elvertünk. Semmiképpen sem szerettük volna megszakítani ezt a szép sorozatot, főleg a bajnokság első két meccsének tudatában. Egy szöglet után Takács pörgetésével szereztük meg a vezetést, erre azonban viszonylag gyorsan válaszoltak egy kontra után. Sikerült visszaszerezni még az első félidőben a vezetést, méghozzá egy tetszetős Molnár-Takács-Katona összjáték után. Fordulás után érezhetően kezdett elfogyni az erő és nem csak fizikailag, de fejben is fáradtak a Dominósok, rossz döntések sorozatát előidézve. Volt itt kapu előtt kihagyott ziccer, utolsó emberként cselezés, kötényezés, labdavesztés. Az egyik ilyen nagy hibából egyenlített is az ellenfél: György dobta ki meggondolatlanul a labdát a kapuból méghozzá az ellenfél lábára. Köszönték szépen a lehetőséget és éltek is vele! Egyre feszültebbek voltak játékosaink, amin nem segített az sem, hogy Makait a spori két percre leküldte. (Játékosunk mérgében elrúgta a labdát, amikor a bíró sokadik apró, véleményes „szabálytalanságát” fújta be). Az emberhátrányt sikerült kibekkelni, utána azonban már egyik oldalon sem esett több gól, a vége 2-2, iksz.
Katona Ropper góljával elérte 25. találatát csapatunk színeiben. GRATULÁLUNK!

4. mérkőzés 2014.01.16. 20:15

Domino Kijev – QPAC 2-4 (0-2)

G: György, Makai

DK: Krányecz - Makai, Módos, Farkas, Takács
Csere: György, Molnár, Katona

Aktuális ellenfelünkről nem sok mindent tudtunk, a mérkőzés előtt a bajnokságban 100%-os mérleggel állt. Jól kezdhettük volna a mérkőzést, de helyzeteink után vagy nem találtunk kaput, vagy a kapufa mentette meg a „kupac”-ot. Az íratlan szabály itt is beigazolódott, a kihagyott helyzetek megbosszulták magukat és elég volt két megingás máris 0-2 volt az eredményjelzőn. A második játékrészben próbáltuk menteni a menthetőt, kitámadtunk, melynek eredménye, hogy egy kontra után szerezte meg 3. gólját az enemy. György távoli lövése talált utat a hosszúba, ez hozhatta volna vissza a reménysugarat, sajnos azonban nem sokkal később ismét 3 volt közte. A meccs utolsó pillanataiban még Makai gyötört be egyet egy kapu előtti kavarodás után, de ez csak a szépítéshez volt elegendő. Említésre méltó, hogy ez a gól volt csapatunk 1300. rúgott gólja!

5. mérkőzés 2014.01.23. 18:00

Domino Kijev – Sagrada Família 3-3 (2-0)

G: Módos, Mr. X, öngól

DK: Katona - Makai, Módos, Molnár, Mr. X
Csere: Krányecz

A korai kezdés miatt sok játékosunk nem tudott megjelenni a mérkőzésen, sőt a bíró sporttárs is elfelejtette, hogy neki ma fújnia kellene. A két csapat némi várakozás után így spori nélkül kezdte el a meccset. Az első félidő jól alakult számunkra, egy oldalrúgás után öngóllal szereztük meg a vezetést, amelyet Módos növelt kettőre. Fordulás után tovább gyarapítottuk góljaink számát és egy beugró bíró is megérkezett. Az utolsó pár perc maga lett a rémálom. Néhány pillanat alatt lett 3-0-ból 3-3, sőt a legvégén még a gólvonalról is tisztázni kellett, hogy legalább az egy pont zsebben maradjon!
Krányecz ezen a meccsen ünnepelte 100. fellépését csapatunk színeiben! Gratulálunk!

6. mérkőzés 2014.01.30. 18:00

Domino Kijev – Az elnök emberei 3-3 (1-1)

G: Molnár 2, Takács

DK: Krányecz - Makai, Módos, Molnár, Takács
Csere: György, Katona
Kiállítva: Makai

A 2014-es évben még nem sikerült győzelmet szereznie a csapatnak, így itt lett volna az ideje. A képet kicsit árnyalja, hogy ehhez az eddig 100%-os, a ligát vezető csapatot kellett volna felülmúlni. A kapuban Krányecz kezdett, majd a pár perccel a kezdő sípszó után érkező Györgynek adta át a portás szerepét. Mezőnyfölényben játszottunk, nem érződött, hogy a jelenlegi listavezetővel játszunk. Molnár kezdte meg a gólgyártást, erre azonban nem sokkal később egy takarásból érkező lövéssel válaszoltak az elnök emberei. A második játékrészben is inkább mi irányítottunk. Takács bal oldali egyéni akciójával szereztük vissza a vezetést, amelyet Molnár második góljával kettőre növeltünk. Élénkebben kezdett támadni az ellenfél, sikerült is a szépítés. Sajnos nem tudtunk újabb gólt lőni, amely meg is bosszulta magát. Egy távolról elengedett lövésről gondolta György, hogy az a kapu mellé száll, így vissza is húzta előle a kezét. Ez óriási hiba volt, ugyanis így a lövés a bal felső ficakban kötött ki. Tanulság az esetből, hogy még a biztosnak tűnő labdára is menni kell! A gól után az ellenfél verbális inzultációja nem tetszett Makainak, aki egy lökéssel 2 embert is a földre küldött. Az eset koránt sem volt akkora, mint amit a két „elnökségi” Radó módjára eljátszott, de a bíró így is leküldte 2 percre pihenni játékosunkat. Az emberelőnyt sikerült kivédekezni, több gól nem esett egyik oldalon sem. Továbbra is várunk az első 2014-es győzelmünkre!

7. mérkőzés 2014.02.06. 18:45

Domino Kijev – Globex 2-7 (1-1)

G: Módos 2

DK:  György - Makai, Módos, Molnár, Takács
Csere: Krányecz, Katona, Farkas
Kiállítva: György

Azzal a reménnyel léptünk pályára, hogy végre megszerezzük első győzelmünket a 2014-es évben. Az alapok adottak voltak ehhez, hiszen nagy számban, 3 cserével kezdhettük a meccset. A kezdés azonban koránt sem volt tökéletes… Az ellenfél az első támadásából meg is szerezte a vezetést. Szerencsére gyorsan jött a válasz. Molnár keresztbelőtt félmagas labdáját Módos szép mozdulattal, a levegőből vágta a kapu bal oldalába! Az első félidőben főleg mezőnyjáték volt, amely labda eltalálta a kapukat, azt a portások védték. Fordulás után egyre több lett a helyzet, amik azonban játékosaink előtt adódtak, azok rendre kimaradtak. Egy szöglet után szerzett ismét előnyt a Globex, az ellenfél játékosa sarokkal juttatta kapunkba a labdát. Az egyenlítés érdekében jobban meg kellett az amúgy sem jól zárt védekezést, és ez végzetes lett. A kapuból fellépő György krányeczezett el egy labdát félpályánál, és hogy mentse csapatát a biztos góltól, becsúszással szerelte az ellenfél támadóját. Ez azonban kispályán tiltott, így kapusunk a kiállítás sorsára jutott. Az eddigi meccseinken mindig sikerült gól nélkül lehozni az emberhátrányt, most azonban ez sem jött össze. A padlóról már nem is tudtunk felállni, 1-5 után sikerült még Módosnak megszereznie második gólját, de erre plusz kettővel válaszoltak, így a vége 2-7!

8. mérkőzés 2014.02.13. 18:45

Domino Kijev – Külker FC 5-2 (3-1)

G: Módos 3, Makai 2

DK:  Krányecz - Makai, Módos, Molnár, György
Csere: Katona

Az idei évben 5 nyeretlen (3 döntetlen, 2 vereség) meccs után kerültünk szembe az eddig számunkra ismeretlen Külker FC gárdájával. A meccs nem kezdődhetett rosszabbul, egy hátul eladott labda után máris vezetést szereztek. A gól miatt nem törtünk meg és Módos szép mesterhármasával nagyobb előnyre is sikerült szert tenni a fordulás előtt. Módos Zoccer kirobbanó formáját mutatja, hogy zsinórban ötödször talált be, ha figyelembe vesszük az előző mérkőzést is! A második részben intenzívebben kezdett támadni a Külker, de okosan visszazárva, kontrákra építve játszott a Domino. Makai egy ilyen labdaszerzés utáni kontra végén növelte az előnyt. Egy kétes bírói ítélet (a sporival ellentétes oldalon nem volt kinn a labda, de ő bedobást ítélt) után sikerült a szépítés az ellenfélnek. Majd ismét egy abszolút egyértelmű helyzetben tévedett kárunkra a sporttárs (Módost a büntetőterületen belül két kézzel rántották a földre, de a síp néma maradt). Ennek a szituációnak a büntetése azonban nem maradt el, méghozzá saját csapatunk ítélkezett azzal, hogy Makai 2. gólját szerezve beállította az 5-2-es végeredményt! Így 6 mérkőzés kellett ahhoz, hogy a DK a 2014-es évben először megszerezze a három pontot. Reméljük ez további lendületet ad!

9. mérkőzés 2014.02.20. 18:45

Domino Kijev – Kiábrándítók 5-3 (2-1)

G: Módos 2, Makai, Krányecz, öngól

DK:  György - Makai, Módos, Takács, Katona
Csere: Krányecz

Az elmúlt mérkőzésen sikerült az első győzelmet megszerezni, ezt a sikert szerettük volna folytatni. Az első félidőben sajnos felvettük az ellenfél elég lagymatag játékát és hiába szereztünk vezetést, mivel hátul nem voltunk elég kemények, ezért kiegyenlítettek. Egy öngól miatt mehettünk mégis előnnyel a szünetre. Fordulás után továbbra sem azt játszotta a csapat amit tud, fegyelmezetlenek voltunk. Ennek meg is lett az eredménye, ismét x lett az állás. Ezután eszméltek csak játékosaink, hogy itt akár még baj is lehet és eggyel magasabb fordulatszámra kapcsoltak. Szerencsére ez most elég volt, Módos, Makai és Krányecz is betalált (utóbbi idei első gólját lőve), míg az ellenfél csak egy borzasztó nagy szabadrúgás góllal tudott szépíteni.

10. mérkőzés 2014.02.27. 19:30

Domino Kijev – Gépállat ELTE 2-2 (2-0)

G: Módos, Makai

DK:  Krányecz - Makai, Módos, Takács, György
Csere: -

Megfogyatkozva, csere nélkül voltunk kénytelenek kiállni ellenfelünk ellen. Ez nem sok jót sejtetett, ismerve játékosaink erőnlétét, de az első félidőben sikerült minderre rácáfolni! Nagyon fegyelmezett védekezéssel és az ebből indított kontrákkal leptük meg a Gépállatot és Módos illetve Makai góljával 2-0-s előnyre tettünk szert a fordulás előtt. A második félidőben kezdett bekövetkezni amitől előre féltünk, fogyott a szufla rendesen. Sokáig tartottuk magunkat, azonban mégis sikerült áttörniük a fáradó védelmünket. 3 perccel a vége előtt pedig az egyenlítést is sikerült kibrusztolniuk. Csere nélkül erőnkből sajnos csak ennyire futotta.
Gratulálunk Módos Zolinak, aki a meccsen 250. (!) alkalommal viselte büszkén a Domino Kijev mezét!

11. mérkőzés 2014.03.06. 18:45

Domino Kijev – CsakaBőr 1-3 (1-1)

G: Molnár

DK:  Krányecz - Makai, Módos, Takács, Molnár
Csere: Katona

Az utolsó meccsünkre készültünk ebben a nem túl eredményesre sikerült téli szezonban. Még győzelem esetén se lettünk volna képesek elérni a dobogó alsó fokát sem, így nevezhettük tét nélkülinek a mérkőzést. Egyedül az lehetett volna a tét, hogy visszavágjunk ellenfelünknek az őszi idényben elszenvedett 1-4-es vereségért. Az első félidőben nem jutottak dűlőre a csapatok, Molnár góljával X volt a félidő. A fordulás után sajnos felörlődtünk, Krányecz még félpályáról is gólt kapott, így a meccs úgy ért véget, ahogy ez a téli szezonunk: kudarcosan!

Gratulálunk Módos Zoccernek, aki 14 góljával megszerezte a csapaton belüli gólkirályi címet!

A bajnokság végeredménye:

 

Név

M

GY

D

V

L

K

GK

P

1.

QPAC

11

10

0

1

53

28

25

30

2.

CsakaBőr

11

8

1

2

56

30

26

25

3.

Az elnök emberei

11

7

2

2

41

27

14

23

4.

Külker FC

11

6

0

5

44

38

6

18

5.

Globex

11

5

2

4

57

50

7

17

6.

Domino Kijev

11

4

4

3

49

33

16

16

7.

Sagrada Familía

11

4

3

4

40

35

5

15

8.

Gépállat ELTE

11

3

4

4

42

30

12

13

9.

Emericus

11

3

1

7

33

40

-7

10

10.

Batmanek

11

2

3

6

36

53

-17

9

11.

Kiábrándítók

11

2

2

7

42

49

-7

8

12.

Onlajnok.com

11

1

0

10

27

107

-80

3

 

 

Góllövő lista:

 

Módos Zoltán

14

Molnár Tamás

11

Makai Kristóf

10

Takács Máté

4

György Dániel

3

Katona Róbert

     2

Krányecz Csaba

1

Farkas Ferenc

0

Pavlics László

0

Mr. X

1

Öngól

4

 
     
Archívum
     

Magyarország legnagyobb Demi Lovato rajongói oldala a 28 éves énekes-színésznõrõl!    *****    Ismerd meg és nézd meg a híres norvég sorozatot és remake sorozatait! - SKAM - Egyre több magyar feliratos tartalommal!    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és egyéb írásai a blogon    *****    Sniffany esti meséi III. - Pornóellenzõk, goa, ketamin    *****    Hamar itt a KARÁCSONY,minél elõbb rendeljetek születési horoszkópot saját illetve szeretteitek részére, hasznos ajándék!    *****    Édes kishúgom, Anna - új epizód a tiltott szerelem története folytatódik :)    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek bele kell néznie, én segítek eligazodni, a látottakkal kapcsolatban. Hívj    *****    Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...Read&Speak Blog...mert fanatikusan rajongunk a könyvekért...    *****    Részletes személyiség és sors analízis, 25-30 oldalas+3 év elõrejelzés. A megrendelés után a konzultáció ingyenes. Katt!    *****    Nagyon részletes születési, párkapcsolati, fogamzási és gyermektervezési horoszkóp, biotérkép elemzés, itt az oldalon!!!    *****    A Faun és a három Nimfa története - új novella a blogon. :)    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ