dominokijev
Mottónk

Meggyőződésünk, hogy egy DOMINOS számára az igazi beteljesülés az, hogy ha kemény küzdelem árán eléri kitűzött célját, majd megfáradva, de mégis diadalITTASan elfekszik a "csatatéren".

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Menü
     
2017 tavasz
     
2016-17 tél
     
Látogatók
Indulás: 2006-11-21
     
Mérkőzések (Villanyfényes 14 tavasz)

Műegyetemi Villanyfényes Bajnokság

2014. tavasz
I. liga

 

1. mérkőzés 2014.03.04. 21:00

Domino Kijev – Bénakacsák 6-4 (6-1)

G: Molnár 3, Makai 2, Krányecz

DK: Pavlics - Makai, Módos, Molnár, Takács
Csere: György, Krányecz

Csapatunk ismét a Villanyfényes Bajnokság első osztályában méreti meg magát a tavaszi szezonban. Idén ezzel megkezdjük 20. (!) szezonunkat is a villanyfényesen (tavaszi, nyári, őszi egyben). Nem kisebb falattal kezdtük az szezont, mint az őszi idény első osztályának veretlen (9-2-0) bajnokával, a Bénakacsákkal. Eddig lejátszott meccseink sem vázoltak fényes jövőt az eredmény szempontjából. A lejátszott 4 meccsen 3 vereség „díszeleg”, legutóbb pedig a nyári bajnokságban sikerült egy döntetlent elérni. Az előjelek ellenére remekül kezdődött a csata, az első percekben, Makai első lövéséből vezetést szereztünk! A gól rögtön nyugtatóan is hatott játékosainkra, jól alkalmazták az előre megbeszélt védekező taktikát! Olyannyira, hogy a félidőben nem kevesebb, mint 6 (!) gólt sikerült szereznünk. Makai megduplázta találatai számát, Molnár mesterhármast ért el, sőt még Krányecz is betalált! Ezzel szemben a kacsáknak csak egy válaszuk volt, azon kívül semmit nem tudtak kezdeni a parádés napot kifogó Pavliccsal a kapuban! A félidőben (6-1) két megdöbbent csapatot láthattunk, senki nem számított ilyesmire! Tudtunk, hogy nem hagyja magát a regnáló bajnok, de továbbra is elszántan védekeztünk. A játékrész közepe táján György kivitelezett rosszul egy mentést saját kapuja előtt, amely után a labda a hálóban kötött ki. 4 gólos hátrányban támadásainál a Bénakacsák mezőnyjátékost hozott fel kapusa helyett. Ebből ugyan elértek még két találatot, de ennél többet nem. Szenzációs kezdet volt ez a Dominótól!

2. mérkőzés 2014.03.10. 21:00

Domino Kijev – Bizsda 2-5 (1-3)

G: Makai 2

DK: Pavlics - Makai, Módos, Molnár, Takács
Csere: György, Krányecz

A második ligák bajnokainak csatája – ezzel a címmel is harangozhatnánk be a mérkőzést, hiszen a másodosztályok két őszi bajnoka lépett pályára. Mi egy fergeteges győzelemmel, míg ellenfelünk egy 9-5-ös vereséggel kezdte a szezont. Egymás ellen eddig egyszer játszottunk, azon a Bizsda győzött 6-2-re. A labda útjára indulása után már érezni lehetett, hogy ellenfelünk sokat mozgó stílusa nem fog kedvezni számunkra. Ez meg is mutatkozott abban, hogy az első két találatot ők jegyezték. Ezután az ígéretes formában levő Makai hozta közelebb csapatunkat egy távoli lövés után, sajnos azonban még az első félidő vége előtt ismét kettő volt közte, amikor is György D. hintába ültetése után lőtték ki a jobb alsót. Nem adtuk fel a meccset, küzdöttünk a második játékrészben, azonban valami hiányzott, ami a múlt héten megvolt. Molnár parádés kapu elé löbbölését Makai értékesítette, de erre is hamar jött a válasz egy szöglet után. Az ötödik Bizsda gól már csak a pontot tette ki a meccs végére. Amilyen jól kezdődött a bajnoki rajt, sajnos annyira rosszul sikerült ez a mérkőzés.

3. mérkőzés 2014.03.24. 21:00

Domino Kijev – Dounin 5-3 (2-0)

G: Módos 3, Makai 2

DK: Pavlics - Makai, Módos, Molnár, Nagy
Csere: György, Krányecz, Takács

Legutoljára 2 évvel ezelőtt találkozott a két csapat, akkor a Dounin hagyta el győztesen a pályát (2-7), emellett még van két vereségünk és egyetlen győzelmünk (2011. ősz, 5-4) ellenük. A múlt heti kudarc után ismét a 3 pont megszerzése volt a csapat célja. Az első percek tapogatózással kezdődtek, mindkét csapatnak voltak lehetőségei a gólszerzésre. Nálunk hátul Pavlics biztosan védte kapuját, elöl pedig kimaradtak a lehetőségek. A vezetést a Domino szerezte meg egy parádés Makai-Módos összjáték után, a sakk-matt szituáció végén utóbbi játékos talált be. A félidőben sikerült még eggyel megtoldani az előnyt, ismét gólvágónk, Módos értékesítette a helyzetét. Fordulás után sem hagyott alább a lendületünk, egy végletekig kijátszott helyzet fejeződött be Makai révén. Ezután azonban hullámvölgybe kerültünk, több játékos is hibázott hátul és egy rosszul elvégzett szögletünkből az ellenfél játékosa saját térfeléről ívelte be a már egyenlítő góljukat! (3-3) Szerencsére a csapat ki tudta magát húzni ebből a gödörből és Módos harmadik góljával ismét a DK-nál volt az előny! A végén Makai egyenesített ki minden kérdőjelet, megszerezve második találatát is a meccsen! Nagyon fontos győzelmet arattunk!

4. mérkőzés 2014.04.01. 19:00

Domino Kijev – Ládidádi 1-3 (0-1)

G: Nagy

DK: Pavlics - Makai, Módos, Molnár, György
Csere: Nagy, Krányecz, Takács, Bitay

A statisztikákat böngészve egy érdekességet figyelhettünk meg. 2010 tavaszán találkoztunk először a Ládidádival, azóta évente csak egyszer találkozunk velük. A páros években (2010, 2012 és most) mindig a tavaszi szezonban futunk össze, és ekkor eddig mindig vereség lett a vége, míg a páratlan években (2011 és 2013) pedig ősszel mérkőzünk, és ezeket be is húztuk! Most ezt a sormintát szerettük volna megtörni egy győzelemmel. A meccs azonban nem úgy alakult ahogy szerettük volna. A Domino vérszegény játékot mutatott, míg ellenfelünk zárt védekezésből indulva rendre lövéssel fejezte be támadásait. A második játékrészre ezért hátránnyal is fordultunk. Igyekeztünk felvenni a meccs ritmusát, de ezt még a sok cserénkkel sem sikerült. Nagy Marci gyönyörű távoli átlövése a pókokat elkergette a bal felsőből, nekünk pedig reményt adott, azonban ezen az estén hiányzott az átütő erő, a tűz a csapatból, amivel pontot, pontokat tudott volna szerezni. Így a már említett sorminta most sem tört meg, páros év, tavasz, ismét vereség.

5. mérkőzés 2014.04.15. 19:00

Domino Kijev – EjakuLazio 3-4 (3-3)

G: Módos, Takács, Makai

DK: György - Makai, Módos, Molnár, Nagy
Csere: Takács

Fontos meccs előtt álltunk, hiszen mindkét csapat a tabella második részéhez tartozott. Régi rivalizálás van a két egyesület között, így kemény meccsre számítottunk. Legutóbb majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt 2-1-re a DK diadalmaskodott, de előtte 2 EjakuLazio győzelem áll a történelemkönyvekben. Sem Pavlicsra, sem Krányeczre nem számíthattunk a meccsen, így György állt a Domino gólvonala előtt. Jól kezdtük a találkozót, Molnár és Módos szenzációs összjátéka után utóbbi talált be! Nem tartott sokáig az öröm, egy 7-8 méterről elvégzett megpattanó szabadrúgással egyenlítettek a csíkosok. Pörögtek az események, egy jogosan megítélt szabadrúgást végzett el gyorsan Takács, aki nem kérte az 5 métert, így a mélázó kapus mellett a hálóba lőtt. Mivel is egyenlíthetett volna ismét a ’Lazio, mint egy szabadrúgással. Ugyanúgy mint az első alkalommal, csak a másik oldalról járt a szabi, amelyet ismét a hosszú alsóba lőttek el. György ebben jócskán benne volt. A bekapott két pontrúgás feltüzelte játékosainkat és Makai vert be egy Módostól kapott labdát. Hibái után György bemutatott egy-két bravúrt, azonban egy buta szituáció miatt mégis X-szel fordultak a csapatok. Egy utolsó percben elvégzett szögletünkből kontráztak le minket… A második félidőben megállt a gólok potyogása, mindkét kapuvédő több bravúrt is bemutatott. A küzdő jelleg dominált, ahogy azt a két csapat meccsén megszokhattuk. Sajnos azonban egy villanás és egy teljes csapatnyi rövidzárlat eldöntötte a 3 pontot. Az ellenfél csatára vitte keresztbe a hatosunkon a labdát, 4-en fogtuk közre, de senki nem lépett oda, így emberünk köszönte szépen és egy szép sarkazással visszahelyezte a labdát a rövid alsóba György mellett. Sajnos ezzel a vereséggel eldőlt, hogy az „alsóházban” küzdünk a bentmaradásért.
Gratulálunk Nagy Marcinak, aki a meccsen 175. alkalommal öltötte magára a DK mezét!

6. mérkőzés 2014.04.28. 19:00

Domino Kijev – Albán Focisuli 3-6 (0-3)

G: Módos, Bitay, Krányecz

DK: Pavlics - Makai, Módos, Molnár, Nagy
Csere: György, Krányecz, Bitay

Ismerve jelenlegi formánkat és ellenfelünket nem sok jóra számíthattunk a meccsen. Eddigi összecsapásaink súlyosnak mondható vereségekkel értek véget (3-10, 2-6). Azonban az előzetes tények tudatában sem sejthettük ami a mérkőzésen, főleg az első félidőben történt. A DK játékosai keveregtek a pályán, mint gólyafos a levegőben, és Pavlics bravúrjai ellenére 3-0-ra lépett el az ellenfél. A második játékrész eleje sem indult jobban, továbbra is lélektelenül bolyongtunk a pályán, kaptunk is még egyet. Ekkor azonban mintha valami történt volna! Egy Módos által keresztbelőtt labdát sodort be a gólvonal mögé a becsúszó Krányecz. Nem sokkal később egy albán szabi után hárított kétszer is parádésan Pavlics, majd a megfogott labdát varázsolta a kiugró Bitay fejére, aki egyből a hálóba továbbította azt. Nem állt le a DK gólgyártás, Krányecz adta vissza a gólpasszt Módosnak. Ezután azonban hátul sajnos ismét óriásit hibáztunk, melynek következménye egy kezezésért megítélt büntető, amelyet biztosan értékesítettek. Ez sajnos már sok volt nekünk és visszavetette a lendületet. Olyannyira, hogy a végén még kaptunk egyet. Sajnos 15 perc játékkal nem megy ez…
Kapusunk és alapítónk Pavlics Laccer ezen a mérkőzésen ünnepelte 200. meccsét csapatunk színeiben! Gratulálunk!

7. mérkőzés 2014.05.05. 21:00

Domino Kijev – FC Real Zetor 1-2 (1-1)

G: Módos

DK: Pavlics - Makai, Módos, Molnár, Nagy
Csere: György, Krányecz, Takács

Óriási rangadóra készült mindkét csapat, hosszú évek óta megy a rivalizálás a két együttes között, ráadásul most mindkettő az életéért, azaz az első osztályban maradásért küzd. A statisztika nem nekünk kedvezett 1-1-3 áll eddig a históriás könyvekben, ráadásul legutóbbi két alkalommal is a Zetor vitte el a 3 pontot. Módos sérülése ellenére vállalta a játékot, amely jövedelmezőnek is tűnt. A meccs elején sikerült csatárunknak betalálnia. Örömünk azonban mégsem lehetett teljese, mert ez volt Zoccer utolsó megmozdulása a meccsen, ugyanis cserét kellett kérnie. Ezután nagy harc folyt a pályán, érezhető volt a feszültség, és az is, hogy itt egyik csapat sem fog nagyarányú győzelmet aratni. Mindkét kapus fontos bravúrokat mutatott be. Pavlics is tehetetlen volt azonban, amikor egy keresztbelőtt labdára Nagy ért oda a csatár előtt, de mentés helyett csak  a kapuba sikerült továbbítania azt. Már-már úgy tűnt, hogy pontosztozkodás lehet a vége, ekkor azonban egy jól helyezett távoli lövéssel az utolsó percben sikerült ellenfelünknek elvinnie mindhárom pontot. Ezzel még jobban sikerült összeráznunk az alsóházat.

8. mérkőzés 2014.05.12. 20:00

Domino Kijev – Kráken 2-4 (2-2)

G: Makai, Krányecz

DK: Pavlics - Makai, Módos, György, Takács
Csere: Bitay, Krányecz, Nagy

Eddig egyszer találkoztunk aktuális ellenfelünkkel, akkor legyőztük (2012 ősz, 5-2). Érdekesség, hogy az akkori győzelem ellenére a Kráken megnyerte a 2. ligát, míg mi lemaradtunk a feljutást érő 2. pozícióról. Számunkra most már minden egyes pont életbevágó, ha nem kezdünk bele a gyűjtögetésbe, bizony ki fogunk esni. Minden játékosunk át is érezte ennek a súlyát, így mindenki jó szellemben tartózkodott a pályán, kellően odatette magát. Krányecz még annál is jobban, mikor Módos szögletére érkezett menetrendszerűen és szokásához híven bevetődve vette be a Kráken kapuját. A vezetés nem sokáig tartott, szokásos védelmi hiba után egyenlítettek. Ismét nálunk volt az előny, amikor Makai-Módos-Makai volt a játékszer útja és aktuális házi gólkirályunk nem is hagyta ki a ziccert. Nem tudtunk azonban előnnyel vonulni a térfélcseréhez, egy felívelt labda nem jutott el támadóinkhoz és ebből három a kettőre kontrázott a Kráken, amelynek végén a menteni igyekvő Takács talált be saját kapunkba (emlékezhetünk még az előző meccsen, amikor hasonló szituációban Nagy szerzett öngólt). A második játékrészben főleg a küzdelem dominált mindkét oldalon. Voltak ziccerek itt is ott is, de ezek nem vezettek eredményre. Pavlics szokásához híven ismét remekül helytállt a gólvonal előtt. A vége előtt egy perccel azonban a sors tett róla, hogy kísérteties legyen a hasonlóság az egy héttel ezelőtti Zetor elleni meccshez (emlékezzünk az öngólra is!). Történt ugyanis, hogy szinte már mindenki elkönyvelte az igazságosnak mondható 1-1 pontot, ekkor azonban kis védelmi kihagyás és máris előny a „víziszörnyeknél”. Az utolsó pillanatokban még Módos előtt adódott egy jó lövési lehetőség, azonban a nem teljesen egészséges csatárunk nem találta el jól, és mit ad isten, persze hogy a kontrát is gólig vitték végig…
A vereség ellenére egy dolgot azért ünnepelhettünk! Ezen a meccsen léptünk pályára a Műegyetemi Villanyfényes Bajnokságban
200. alkalommal (!!!) a Bogdánfy úton (illetve régen a Hauszmannon)! Szívből gartulálunk minden egykori és jelenlegi játékosunknak, akiknek része volt ebben a sikerben!!!

9. mérkőzés 2014.05.13. 21:00

Domino Kijev – Stabilizátorok 2-9 (1-5)

G: György, Molnár

DK: Pavlics - Makai, Módos, Molnár, Krányecz
Csere: Bitay, Takács, György

Nem kellett sokat várnunk a következő mérkőzésre, hiszen a korábban elmaradt meccsünk pótlására a Kráken elleni vereség utáni nap került sor. A meccs elején még abban reménykedhettünk, hogy ellenfelünk fáradtan fog a pályára lépni, hiszen neki közvetlenül a mi mérkőzésünk előtt volt jelenése a Berúg FC ellen. Nem így lett… Kapunkban az előző nap sérülést összeszedő Pavlics kezdett. Nem telt el 5 másodperc a kezdőrúgás után, máris a gólvonalról kellett egy labdát kikaparnia. A punnyadtság ezután sem múlt el, az egész Domino csak lézengett a pályán! Ennek nem is lehetett más eredménye, minthogy gyorsan kapjunk nát ván, nát túú, bát szríí gólt. A bajokat tetézte, hogy sérülése miatt kapusunk is cserét kért, helyette Krányecz húzta fel a kapuskesztyűt. Őt is gyorsan sikerült felavatni. 4-0 után Makai lövése találta el György lábát a kapu előtt, ahonnan a labda a hálóba pattant. Sokáig nem tartott ez az öröm sem, még egyet kaptunk az első félidőben. Fordulás után már csak az a kérdés maradt megússzuk-e a mai napot egy kiadósabb verés nélkül. Nem sikerült… Ugyan még Molnár betalált, de a Stabilizátorok már-már megalázó gólokat lődöztek. Ahogy az elmúlt két meccsen, „jó szokásunk”-hoz híven az utolsó percben megint sikerült a 100%-os ziccerünket gólra váltani! Csak éppenséggel megint a másik csapat lőtte azt nekünk kontrából…
Ezzel a vereséggel ismét történelmet írtunk! Ez volt a Villanyfényesben sorozatban a 6. vereségünk, megdöntve ezzel a 2011. nyarán zsinórban összeszedett 5 vereségből álló sorozatot!

10. mérkőzés 2014.05.19. 19:00

Domino Kijev – Berúg FC 7-1 (4-0)

G: Makai 3, Molnár 2, Nagy, Takács

DK: Krányecz - Makai, Módos, Molnár, Nagy
Csere: Takács, György

Számunkra leegyszerűsödött a képlet a bajnokságban. Ha nem nyerjük meg utolsó két meccsünket (mindkettő kiesési rangadó!), akkor búcsúzhatunk a legfelső ligától! Pavlics még mindig sérült, így Krányeczcel a kapuban kezdtünk. Az első percek játékát látva a semleges nézők elkönyvelhették, hogy joggal áll a tabella végén mindkét csapat. Lagymatag, fos iram uralkodott. Ez megváltozott, amikor Molnárnak sikerült labdát szereznie, amelyet végül a kapuba is juttatott. Ez felrázta a DK játékosokat, rögtön jött a második, Módos labdaszerzése és passza után Makai rúgott piramidális gólt! A labda a bal oldali kapufa felső részéről vágódott át a másik oldal kapufája mellé! A gólok megfogták az amúgy sem pörgő Berúgot, főleg hogy Molnár egy-egy passza után Nagy és Makai talált be ismét! A második félidőben is folytattuk a lendületes játékot, Módos passzát Takács, míg György oldalról belőtt labdáját a 3. találatát szerző Makai váltotta gólra! A maga által diktált tempóba aztán belefáradni látszódtak a dominósok. Védekezésben egyre több hiba jött elő, Krányecznak több bravúrt is be kellett mutatnia. Egy távoli lövésre későn léptünk ki, ekkor már kapusunk is tehetetlen volt. Hiába fáradtak a lábak, a lelkesedés még mindig vitte játékosainkat. A befejező momentum a meccsen végig agilisan játszó (2 gól, 2 gólpassz) Molnár nevéhez fűződött, aki könyörtelenül vágta be a 7.-et a léc alá! Ezzel megmaradt a reményünk a bennmaradásra. Ehhez győzni kell az utolsó meccsen, illetve reménykedni, hogy ne legyen több papírformát döntő eredmény a riválisaink meccsén!

11. mérkőzés 2014.05.26. 21:00

Domino Kijev – Vén Tapacs 6-4 (2-2)

G: Makai 3, Módos, Nagy, Takács

DK: György - Makai, Módos, Molnár, Nagy
Csere: Takács, Bitay, Krányecz

A szezon legfontosabb meccse várt ránk. Ellenfelünk már biztosan búcsúzott az I. ligától, míg nekünk mindenképpen kellett a 3 pont, hogy ne jussunk ugyanerre a sorsa (és akkor még bízni abban, hogy a többi meccsen nem borul a papírforma). Pavlics és Krányecz is sérüléssel küszködött, így 3. számú kapusunk kapott bizonyítási lehetőséget. (Krányeczre mezőnyben számíthattunk). A kezdeti tapogatózó játék után a már sokszor bevált Módos-Makai összjáték után szereztük meg a vezetést. A Vének azonban nem törtek meg és egy szöglet után egyenlítettek, nem sokkal később pedig egy harmadszor is a csatárhoz visszapattanó labdát küldtek a rövid kapufa mellé, amellyel abban a pillanatban a mélybe rántották a DK-t is! (Érdekességként, ez a gól volt a csapat 750. kapott gólja a Villanyfényesen!) A szünet előtt Takács gondoskodott arról, hogy ne hátrányban kelljen a szezon utolsó félidejére fordulni. A 2. rész eleje sem vágyálmaink szerint alakult, egy kontra után mattolták Györgyöt, pár percre rá pedig már 2 volt a hátrány, amikor a Tapacs csatára 20 centiméterre az alapvonaltól lőtte ki a hosszú kapufát, amelyről a hálóba vágódott a labda. Kapusunk úgy állt vigyázban a rövid kapufa mellett, mintha a pápa elvonulása miatt kellene díszsorfalat állnia… Komoly mélyponton volt a Dominó, talán sokan már fejben szórták is a földet a koporsónkra. Ekkor azonban jött az egész idény alatt gólérzékeny támadónk Makai, aki kettőt lőve mesterhármast ért el, és hozta döntetlenre a meccset. 6-7 perc maradhatott, de még mindig kellett a gól! A DK játékosok utolsó tartalékaikat felhasználva küzdöttek. Ennek eredménye nem maradhatott el, és a meccsen 3. gólpasszát is kiosztó Molnár átadása után Nagy helyezte a kapuba a bőrbogyót! Nem volt még vége azonban, pár percet még ki kellett szenvedni! A Tapacs mindent egy lapra feltéve, kapusát is bedobva támadott, de nem talált rést a betonvédelmen! Sőt, Módos labdaszerzése után, saját térfeléről ívelt az üresen tátongó ketrecbe, eldöntve ezzel, hogy a Dominó megtette a kötelezőt, a bennmaradást jelentő feladatát és begyűjtötte a 3 pontot!!! Mivel a forduló többi mérkőzésén nem született meglepetés, így eldőlt, hogy ősszel fennállásunk 4. szezonját is megkezdhetjük a legfelső ligában!
A tavaszi idény házi gólkirálya a 14 találatot szerző Makai Kiki lett, aki bezsebelte a kanadai táblázat első helyét is (18 pont), míg a legtöbb gólpasszadónak járó elismerést Módos Zoccer és Molnár Tomi érdemelte ki 8-8 passzával!

Gratulálunk Nekik és az egész CSAPATNAK! HAJRÁ DOMINO!!!

 

A bajnokság végeredménye

 

 

Msz

Gy

D

V

Gól

GK

Pont

1.

Domino Kijev

7

6

0

1

61:17

+44

18

2.

Tsöts Error

7

6

0

1

62:33

+29

18

3.

Rózsaszín Chihuahua-k

7

5

0

2

38:30

+8

15

4.

Bénakacsák

7

4

0

3

46:38

+8

12

5.

Blue Stars

7

3

1

3

40:34

+6

10

6.

FC Jupiter

7

2

0

5

37:58

-21

6

7.

Csillagrombolók FC

7

1

1

5

24:53

-29

4

8.

Joga Bonito

7

0

0

7

26:71

-45

0

 

Góllövő lista

Játékos

gól

Makai Kristóf

16

Módos Zoltán

10

Takács Máté

7

Krányecz Csaba

7

Molnár Tamás

6

Nagy Márton

6

György Dániel

3

Bitay Zsolt

3

Székely Ernő

2

Pavlics László

1

 
     
Archívum
     

Ha érdekelnek az animék,mangák,videojátékok, japán és holland nyelv és kultúra, akkor látogass el a személyes oldalamra.    *****    Új mese a Mesetárban! Ha tudni akarod, mit keres egy tündér a kútban, gyere és nézz be hozzánk!    *****    Az utóbbi idõkben komolyan foglalkoztat a retro játékok árainak robbanása. Errõl írtam egy hosszabb cikket.    *****    Hivatalos, hogy jön a Haikyuu!! Gomisuteba no Kessen movie! Magyar nyelvû plakát, magyar feliratos elõzetes!    *****    Todoroki Shoto Fanfiction oldal, nézzetek be és olvassatok! Új Shoto nendoroid blog az oldalon!    *****    A Múzsa, egy gruppi élményei a színfalak mögött :)    *****    Madarak és fák napjára új mesével vár a Mesetár! Nézz be hozzánk!    *****    Rosta Iván diplomás asztrológus vagyok! Szívesen elkészítem a horoszkópodat, fordúlj hozzám bizalommal. Várom a hívásod!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, egyéb épületek szigetelését kedvezõ áron! Hívjon! 0630/583-3168    *****    Ha te is könyvkiadásban gondolkodsz, ajánlom figyelmedbe az postomat, amiben minden összegyûjtött információt megírtam.    *****    Nyereményjáték! Nyerd meg az éjszakai arckrémet! További információkért és játék szabályért kattints! Nyereményjáték!    *****    A legfrissebb hírek Super Mario világából, plusz információk, tippek-trükkök, végigjátszások!    *****    Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG